כ-700 ק"ג בשר הושמדו היום (ב') בבית שמש, לאחר שמשרד הבריאות מצא כי תהליכי הייצור במפעל מ.ב.גלאט עוף בהר-טוב א' בבית שמש הינם בניגוד לדרישות ומתקיימים בתנאים תברואיים ירודים.
כמו כן, חלק מהמוצרים לא היה מסומנים ולא נשמרה יכולת לעקוב אחר מקורם. בהוראת הרופאה הווטרינרית של לשכת בריאות מחוז ירושלים הושמדו כ-700 ק"ג של בשר מסוג פסטרמות מהמותג "ברקאי".
ממשרד הבריאות נמסר כי "משרד הבריאות ימשיך לנקוט צעדי אכיפה לרבות צעדים משפטיים כנגד עסקי המזון".
בהוראת משרד הבריאות: 700 ק"ג בשר הושמדו בבית שמש
שירות גלובס
29.9.2014 / 20:29