וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טסנת: ההכנסות צמחו ב-91% ל-11.9 מיליון שקל אך נרשמה ירידה ברווח

שלומי גולובינסקי

9.8.2001 / 9:51

הרווח ברבעון הסתכם ב-300 אלף שקל שקל, שנובע בעיקר מהפסדי מימון שנבעו כתוצאה מעליית המדד ומקיזוז חלק המיעוט ברווחים בהיקף של 200 אלף שקל

חברת טסנת בדיקות תוכנה , מקבוצת אמנת פרסמה היום את הדו"חות הכספיים לרבעון השני של השנה, המצביעות על גידול משמעותי בהכנסות ובמרכיבים נוספים.

הכנסות החברה ברבעון השני הסתכמו בכ-11.9 מיליון שקל, גידול של 91% לעומת הכנסות של 6.2 מיליון שקל ברבעון המקביל. עיקר התרומה להכנסות ולרווח נבע מפעילות חברת הבת באנגליה. עם זאת, הרווח הנקי ברבעון קטן בעיקר כתוצאה מהפסדי מימון (בגין עליית המדד ברבעון) ומקיזוז חלק המיעוט ברווחים.

הרווח הנקי ברבעון הסתכם בכ-300 אלף שקל, לעומת רווח של 417 אלף שקל ברבעון המקביל אשתקד, ירידה של כ-28%. הקיטון נובע בעיקר מהפסדי מימון שנבעו כתוצאה מעליית המדד ומקיזוז חלק המיעוט ברווחים בסך 200 אלף שקל.

עם זאת, הרווח הנקי במחצית הראשונה של השנה הסתכם בכ-1.2 מיליון שקל לעומת רווח של מיליון שקל תקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ-11%. הרווח התפעולי ברבעון הסתכם בכמיליון שקל לעומת רווח תפעולי של 759 אלף שקל ברבעון המקביל אשתקד, נתון המצביע על גידול של כ-44%.

צבר ההזמנות והאופציות להמשך עבודות לסוף חודש יוני מסתכם בכ-18 מיליון שקל. הזמנות אלו אמורות להתבצע ברובן במהלך השנה הקרובה, אופציות להמשך עבודות הופכות בד"כ להזמנות בפועל. ההון העצמי של החברה גדל והוא מסתכם ב?49 מיליון שקל.

גידי קמחי, מנכ"ל טסנת, מסר: "אנו מרוצים מתוצאות הרבעון בפרט ומתוצאות החציון בכלל, המצביעות על שיפור משמעותי. במהלך הרבעון התחלנו בביצוע מספר פרויקטי יורו ופרויקטים נוספים באירופה עם חברת קריסטל. בכוונת החברה להמשיך ולפתח את פעילותה בארץ ובחו"ל, בין היתר על ידי שיתופי פעולה, מיזוגים ורכישות נוספות".

טסנת בדיקות תוכנה פועלת בתחום בדיקות תוכנה עם כלים אוטומטיים. החברה מתמחה במתן פתרונות מתקדמים לאבטחת איכות תוכנה, בדיקות תוכנה, בדיקות מערכות ERP, בדיקות EURO, בדיקות - WEB/E COMMERCE, בדיקות מערכות BILLING, בדיקות מערכות משובצות מחשב ובדיקות DATA WAREHOUSE ועוד. לטסנת 3 חברות בנות באנגליה (67%), בצרפת (100%) ובארה"ב (100%).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully