וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תיק ההשקעות של אלטשולר שחם: השקעה בטבע מתאימה למי שמחפש השקעה ארוכת טווח

TheMarker

14.11.2006 / 7:46

המניה נסחרת ברמה נמוכה למדי ביחס להסטוריית המסחר בה ופועלת בתחום צומח שכמעט אינו מושפע ממחזורים כלכליים; אלרן שנכנסת לתיק חושפת אותנו לאחזקות מעניינות בתחומי הרפואה והטכנולוגיה





השבוע אנו מכניסים לתיק את מניית חברת האחזקות אלרון. האחזקות הסחירות שלה הן גיוון אימג'ינג (21.2%), נטוויז'ן (38.9%) ופרטנר (2.5%). מלבד חברות אלה, שמצויות במומנטום מצוין, מהווה האחזקה באלרון חשיפה לתיק השקעות מעניין של חברות לא סחירות בתחום הרפואי והטכנולוגי. בהתחשב במגמה בשוקי ההון העולמיים, ייתכן כי חלק מהאחזקות של אלרון יירכשו או שייהפכו לציבוריות בשנה הבאה. מהלך שכזה עשוי להציף ערך רב למשקיעים באלרון.



לפני כשבועיים יצאה חברת האם של אלרון, דסק"ש, בהצעת רכש חלקית לכ-15% ממניות החברה לפי שווי של כ-12 דולר למניה. כיום נסחרת אלרון רק מעט מעל למחיר ההצעה. להערכתנו במחיר שהוצע על ידי דסק"ש הצעת הרכש לא תיענה.



כדי לממן את הרכישה של אלרון אנו נפרדים מהאחזקה במהדרין ומבצעים מימוש חלקי במניות אפריקה, דלק ולאומי.



לרשימת המניות המלאה



הכותבים הם עובדי בית ההשקעות אלטשולר שחם. רן שחם הוא מנהל הנוסטרו ועידו שגיא הוא אנליסט. הכתבה אינה מהווה המלצה לרכישת ני"ע


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully