וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת שירותי התיירות סנדנט רוכשת את Cheap Tickets ב-425 מ' ד' במזומן

יהודה שויצר

13.8.2001 / 18:21

מניות החברה הנרכשת נוסקות ב-38%; סנדנט, בעלת השליטה בחברת השכרת הרכב אוויס, רכשה לפני שלושה שבועות את חברת התיירות גלילאו ב-2.9 מיליארד דולר

חברת סנדנט (סימול CD) ממשיכה במסע הרכישות. היום הודיעה החברה, המתמחה במתן שירותי תיירות, על רכישת חברת הנסיעות המקוונת Cheap Tickets (סימול CTIX) ב-425 מיליון דולר במזומן.

Cheap Tickets, המוכרת כרטיסי טיסה מוזלים ברשת האינטרנט, נוסקת ב-38% עם היוודע דבר הרכישה.

מנכ"ל סנדנט, הנרי ר. סילברמן, ידוע בתאבון לביצוע רכישות. בחודש מארס רכשה החברה בסכום של 937 מיליון דולר את 80% הנותרים ממניות סוכנות אוויס. מוקדם יותר השנה רכשה החברה את פיירפילד דיזורטס, רשת מלונות העובדת בשיטת טיים-שרינג. לפני מספר שבועות, הגדילה לעשות החברה, כשרכשה את חברת הנסיעות המקוונת גלילאו (סימול GLC) בסכום כולל של 2.9 מיליארד דולר במזומן ובמניות.

בהודעה ציינה סנדנט כי הרכישה הנוכחית עמודה להסגר לקראת אוקטובר. הרכישה אמורה להוביל לתוספת של 1-2 סנט למניה לשורת הרווח של סנדנט כבר ב-2001 ו-3 סנט למניה ב-2003.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully