וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מצוד במצרים אחר חוליית פלשתינאים המתכננת לפגוע בישראלים בסיני

הארץ

2.12.2006 / 20:13

כוחות הביטחון המצרים פשטו על עשרות אתרי נופש בחצי האי בכדי לאתר ארבעה פלשתינאים



כוחות הביטחון המצרים פשטו על עשרות אתרי נופש בחצי האי בכדי לאתר ארבעה פלשתינאים, שלפי מידע ממוקד חדרו לפני חמישה ימים לסיני דרך מעבר רפיח; על פי הדיווח, הארבעה, השייכים לאחד הפלגים הקיצוניים בעזה, מתכננים לפגוע בישראלים כנקמה על פעולות צה"ל בעזה.

כוחות הביטחון של מצרים פשטו היום (שבת) על עשרות אתרי נופש בסיני בחיפוש אחר חוליה של ארבעה פשלתינאים, שלפי החשד מתכננת לפגוע בתיירים ישראלים בסיני. כך דיווחו מקורות ביטחוניים במצרים. החיפושים מתמקדים בצפון סיני.



"מערכת הביטחון המצרית קיבלה מידע ממוקד על ארבעה פלשתינאים השייכים לאחד מהפלגים הפלשתינים הקיצוניים, שחדרו לתוך השטח המצרי דרך מעבר רפיח", כך מסר מקור במערכת הביטחון.



על פי המקורות, ארבעת הפלשתינאים חדרו למצרים לפני חמישה ימים והם מתכוונים לבצע פיגועים נגד ישראלים כפעולת תגמול על התקפות ישראל בעזה.



מצרים קראה לבעלים של אתרי הנופש השונים בחצי האי סיני לדווח למשטרה על כל פלשתינאי שהגיע להתארח באתריהם.



ב-24 באפריל השנה נהרגו 23 בני אדם בשלושה פיצוצים באזור הבזאר התיירותי בעיר דהב שבצפון סיני. לא היו ישראלים בין הנפגעים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully