וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אגף הפיקוח במשרד התקשורת חושד ב-yes ובבזק בינלאומי שהפרו הוראות ההפרדה המבנית

ערן גבאי

11.2.2007 / 14:16

כך עולה ממכתב של האגף שהגיע ל-TheMarker ותוהה "מה עניינה של yes בהפצת שירותים של חברות בנות אחרות?"



המכות מצד הרגולטור לא מפסיקות לנחות על קבוצת . אגף הפיקוח והאכיפה של משרד התקשורת כתב מכתב חריף לבזק ולחברות הבנות, בזק בינלאומי ו-yes, בו הוא מבקש לבחון האם בזק בינלאומי הפרה את הרישיון המיוחד שניתן לה לניסוי שיווקי בתחום הטלפוניה על גבי האינטרנט.



ממכתב שהגיע לידי TheMarker, עולה כי המשרד מבקש לבדוק האם קבוצת בזק לא עברה על החוק והתנתה שירות בשירות. זאת, כאשר שירות הטלוויזיה ושדרוג הרשת של מנויי yes הותנה בקבלת שירותי תקשורת נוספים של חברת בזק בינלאומי (שירותי שיחות בינלאומיות, אינטרנט וטלפוניה על גבי האינטרנט).



משרד התקשורת דורש לקבל מבזק תגובה בעניין עד ה-15 בפברואר ומציב בפני מנהליה שאלות נוקבות: "הכיצד חברת yes משווקת או מוכרת שירותים של חברת בזק בינלאומי? האם קיים הסכם בין החברות? כיצד הורכבה חבילת השירות? מהו סוג השירות שחברת yes מציעה בשם בזק בינלאומי? איזה חברה מספקת את השירות בפועל? מה עניינה של yes בהפצת שירותי תקשורת של חברות בנות אחרות? כיצד ההצעה הנידונה משתלבת עם הוראות בהקשר לחובת ההפרדה המבנית?".



משרד התקשורת קבע לאחרונה את המדיניות לעניין שירותי הטלפוניה על גבי האינטרנט ואסר על כל החברות הבנות בקבוצת בזק מליטול חלק בתחום. החברות הבנות של בזק צפויות לפנות לבג"ץ בעניין זה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully