וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רילון רוכשת קרקעות נוספות בפלובדיב שבבולגריה תמורת כ-280 אלף יורו

אסף רותם

18.2.2007 / 10:42

מטרת החברה היא להסב את הקרקעות מייעוד חקלאי לייעוד של בנייה לתעשייה, מסחר ולוגיסטיקה



חברת רילון, שבשליטת חברת אלדן-טק, דיווחה היום, כי השלימה במהלך חודש פברואר מספר רכישות של קרקעות חקלאיות באזור פלובדיב שבבולגריה, בשטח כולל של כ-65 דונם. כמו כן, צופה החברה, כי תשלים בימים הקרובים רכישת קרקעות חקלאיות נוספות באזור בשטח של כ-31 דונם נוספים. כל הקרקעות הנרכשות ממוקמות בסמוך לקרקעות חקלאיות נוספות שרכשה רילון במהלך שנת 2006, באזור הממוקם צפונית מזרחית לפלובדיב, שהינה עיר ובה כחצי מיליון תושבים בבולגריה.



עם השלמת העסקות הנוכחיות, תחזיק רילון במתחם האמור בכ-497 דונם, ותהיה אחת מחברות הנדל"ן המשמעותיות הפועלות באזור פלובדיב. הקרקעות שבידי רילון נרכשו בסך הכל על פי מחיר ממוצע של כ-2,900 יורו לדונם, או כ-280 אלף יורו בסך הכל.



רילון נמצאת בשלבים מתקדמים של הליכי שינוי ייעוד לקרקעות שהיא מחזיקה באזור פלובדיב, בלווי גוף הנדסי בולגרי. מטרת החברה היא להסב את הקרקעות מייעוד חקלאי לייעוד של בנייה לתעשייה, מסחר ולוגיסטיקה. החברה מעריכה, כי שינוי הייעוד ייצא אל הפועל במהלך החודשים הקרובים, אך אין ודאות מלאה כי אכן יבוצע.



יוסף בודנשטיין, יו"ר רילון, אמר היום: "רילון הינה אחת המשקיעות הגדולות בנדל"ן באזור פלובדיב. אנו מעריכים, כי בחודשים הקרובים ישונה ייעודן של חלק מהקרקעות שאנו מחזיקים באזור, והדבר יביא להשבחה משמעותית של שווי הקרקעות שבבעלות רילון".


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully