וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יונדאי מוטורס מכחישה דיווחים בנוגע לרכישה פוטנציאלית של קרייזלר

TheMarker

19.2.2007 / 9:17

ה"טיימס" דיווח אתמול כי החברה הקוריאנית היא המועמדת מובילה לרכישת החטיבה הכושלת



יונדאי מוטורס, יצרנית המכוניות השישית בגודלה בעולם, הכחישה הבוקר את הדיווח של העיתון הבריטי "טיימס" אשר טען כי החברה מעוניינת ברכישת קרייזלר - החטיבה האמריקאית של יצרנית המכוניות האמריקאית-גרמנית דיימלר קרייזלר.



ה"טיימס" דיווח באתרו כי יונדאי מעוניינת להצטרף לרשימת הרוכשים הפוטנציאליים של קרייזלר, אך לא ציטט מקורות מדויקים. לפי הדיווח, יונדאי מעוניינת בגישה לרשת סוכנויות המכוניות של קרייזלר בארה"ב, אשר עשויה לשפר את מערך השיווק וההפצה שלה במדינה.



חרושת השמועות הסובבת את קרייזלר הולכת ומתגברת מאז השבוע שעבר, כשדיווחים בתקשורת חשפו כי דיימלר קרייזלר אינה פוסלת אפשרות של מכירת החטיבה הכושלת, אשר אותה רכשה ב-1998. בשבוע שעבר, דיווח העיתון האמריקאי "אוטומוטיב ניוז" כי ג?נרל מוטורס, יצרנית המכוניות הגדולה בעולם, אף היא פתחה במגעים לרכישת חטיבת קרייזלר האמריקאית.



יונדאי נמצאת כיום בשיתוף פעולה לייצור מנועים עם קרייזלר ועם מיצובישי מוטורס היפאנית, אשר במסגרתו תאפשר יונדאי לשתי החברות לייצר מנועים המבוססים על עיצוב של יונדאי.



יונדאי נמצאת בעיצומו של תהליך התרחבות עולמי אגרסיווי, עם מפעלים מוגמרים או בהקמה בארה"ב, סין וצ'כיה. עם זאת החברה ידועה בהכחשותיה לגבי רכישות אפשריות מחוץ למדינה. באוגוסט האחרון, יונדאי אמרה כי אינה מעוניינת ברכישת יגואר - חטיבת היוקרה של פורד מוטורס.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully