וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גוגל משיקה חבילת תוכנות לעסקים בתשלום - תיכנס לתחרות על השוק העסקי מול מיקרוסופט ואורקל

מיכל רמתי

22.2.2007 / 14:28

החבילה, שעלותה 50 דולר לעובד, כוללת תוכנות מבוססות אינטרנט ושירותי תמיכה טכנית



ענקית האינטרנט גוגל השיקה היום שירות תוכנה בתשלום לעסקים, כצעד נוסף להרחבת ציבור לקוחותיה וגיוון הכנסותיה. החברה מציעה חבילת תוכנות לעסקים, שמחירה 50 דולר לכל חשבון עובד.



החבילה כוללת שירות דואר אלקטרוני, לוח שנה ומסרים מיידיים מבוססי אינטרנט, וכן תמיכה טכנית טלפונית ועד 10 ג'יגה בייט של שטח אחסון ברשת. כמו כן כוללת התוכנה מעבד תמלילים ותוכנת גיליונות אלקטרוניים - גם הן מבוססות אינטרנט.



התוכנות הכלולות בחבילה כבר נמצאות בשימושם של 100 אלף עסקים קטנים, בתמיכת פרסומות. מאות אוניברסיטאות משתמשות בשירות בחינם, גם ללא פרסומות, לדברי גוגל, אך מטרתה להגיע למיליוני משתמשים נוספים עם הזמן. בכך מסייעים הסכמים עם חברות דוגמת י.ב.מ, המשלבות את התוכנות של גוגל בתוכנותיהן. החבילה מוצעת כיום באנגלית, צרפתית, גרמנית, איטלקית, ספרדית, יפאנית, סינית וקוריאנית.



התוכנות של גוגל אינן מצריכות התקנה על גבי המחשב, ומאפשרות גישה מכל מחשב - תכונות שעשויות להעניק לחברת האינטרנט יתרון על פני מתחרות בעלות גישה מסורתית יותר לעולם התוכנה, כמו מיקרוסופט, י.ב.מ, אורקל וסאפ. המוצר שלה גם זול יותר לעומת מתחרותיה. יתרונות אלה גם מאפשרים לגוגל להגיע לקהל לקוחות חדש, ולא בהכרח לגנוב לקוחות מיצרניות תוכנות עסקיות מבוססות.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully