וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוחב הפס הממוצע בבריטניה עומד על 2 מגה בייט לשניה

TheMarker

22.2.2007 / 15:18

לקוחות רבים בבריטניה עדיין משתמשים ברוחב פס של 512 קילובייט, בגלל איכות קו הטלפון שלהם



הפס הרחב בבריטניה הולך ונעשה מהיר יותר. רוחב הפס הממוצע בממלכה המאוחדת עומד כיום על 2 מגה בייט לשנייה, לעומת רוחב ממוצע של 512 קילו בייט לשנייה לפני כשלוש שנים. זאת, לפי סקר של חברת thinkbroadband.com.



עם זאת, לפי הסקר, לקוחות רבים בבריטניה שנרשמים לחברות אשר מספקות אינטרנט מהיר של עד 8 מגה בייט לשנייה, עדיין משתמשים ברוחב פס של 512 קילובייט, מגה בייט ו-2 מגה בייט לשנייה.



רבים מלקוחות שירותי האינטרנט בבריטניה משתמשים במהירות פס איטית יותר מהפוטנציאל שמציעות חברות האינטרנט, מכיוון שאיכות הפס קשורה לאיכות קו הטלפון שלהם, שאינה תמיד אופטימלית.



רוחב הפס הממוצע בישראל נמוך מהממוצע בבריטניה. מרבית חבילות הגלישה בישראל הן במהירות של 1.5 מגה בייט בשנייה. חבילות 500 קילו בייט ו-750 קילו בייט מהוות כ-25% מהשוק, והחבילות הגבוהות, של 2 מגה בייט ויותר, הן עדיין מיעוט, עם פחות מ-20% מהשוק.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully