חברת סיכמה על מכירת מערכת תוכנה לניהול קשרי לקוחות מסוג Amdocs CRM 6 לחברת הכבלים האירופית UPC Broadband, במסגרת עסקה המוערכת בשוק בכמה מיליוני דולרים (עסקה בהיקף של שבע ספרות).
חברת UPC מספקת שירותי טלוויזיה רב ערוצית, טלפון ואינטרנט מהיר (Triple Play) ל-12 מיליון מנויים ברחבי אירופה. המערכת החדשה של אמדוקס, אשר תתוקן בשלב הראשון ברומניה ובשווייץ, מיועדת לסייע במיכון תהליך ההזמנות, בהפחתת עלויות, בשיפור וייעול מתן השירות ללקוחות, וכן בקיצור משך הזמן בהשקת שירותים חדשים. אמדוקס תספק ל-UPC מערכת משולבת, קלה לניהול אשר תתמוך בלקוחותיה של UPC בכל קווי העסקים.
לדברי מייקל מת'יוס, מנהל שיווק ראשי באמדוקס, ארגונים המציבים את הלקוח במרכז הם אלה שינצחו בשוק הכבלים התחרותי של אירופה. "בחירתה של UPC באמדוקס תסייע לה להתייעל, לשמר ולפתח את מאגר המנויים שלה באספקתה שירותי Triple Play ללקוחות".
אמדוקס סיפקה מערכת CRM לחברת הכבלים האירופית UPC בכמה מיליוני דולרים
עומרי כהן
27.2.2007 / 13:39
UPC מספקת שירותי טלוויזיה, טלפון ואינטרנט מהיר ל-12 מיליון מנויים באירופה