וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספקית הסלולר ספרינט נקסטל רשמה זינוק של 32% ברווחיה ברבעון הרביעי של 2006

רונן סבר

28.2.2007 / 17:58

קצב אובדן הלקוחות במהלך הרבעון הרביעי עלה לרמה של 2.3% לעומת 2.1% ברבעון המקביל אשתקד



ספרינט נקסטל, ספקית שרותי הסלולר השלישית בגודלה בארה"ב, רשמה זינוק של 32% ברווחיה ברבעון הרביעי, על רקע רכישות שביצעה שתרמו לשורת ההכנסות והרווחים.



החברה רשמה רווח נקי של 261 מיליון דולר, 9 סנטים למניה, לעומת רווח של 197 מיליון דולר, 7 סנטים למניה, בתקופה המקבילה אשתקד. מכירות החברה עלו ב-6.7% לרמה של 10.4 מיליארד דולר לעומת תחזית אנליסטים להכנסות של 10.3 מיליארד דולר.



מבלי לכלול הוצאות הקשורות לרכישות, רשמה החברה רווח של 29 סנט למניה, בהתאם לתחזיות האנליסטים.



קצב אובדן הלקוחות של ספרינט במהלך הרבעון הרביעי עלה לרמה של 2.3% לעומת קצב אובדן של 2.1% בתקופה המקבילה בשנה הקודמת.



רכישות שביצעה החברה במהלך השנה האחרונה סייעו לחברה להתמודד עם ירידה של 4.6% ברמת ההכנסות ללקוח. הירידה היא לרמה של 60 דולר ללקוח. הכנסות החברה משרותי נתונים עלו ב-66%.



מתחרותיה של ספרינט נקסטל, AT&T, ורייזון וויירלס ו-וודאפון גרופ, ניצלו את קשייה של ספרינט והציעו מכשירי טלפון מתקדמים ושרותים נוספים. ורייזון הוסיפה 2.3 מיליון לקוחות חדשים ברבעון הרביעי, בעוד ש-AT&T הוסיפה 2.4 מיליון לקוחות חדשים באותה התקופה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully