חברת המדיה האמריקאית דאו ג'ונס (סימול DJ), המו"לית של "וול סטריט ג'ורנל", ו-IAC אינטראקטיב קורפ (סימול IACI), אימפריית המסחר האלקטרוני של איל המדיה בארי דילר,
יקימו במשותף אתר תוכן פיננסי מותאם אישית.
מרקטווץ’האתר החדש ישלב בין התוכן של "וול סטריט ג'ורנל" - העיתון היומי בעל התפוצה השנייה בגודלה בארה"ב - ושל אתר החדשות הפיננסיות מרקטווץ’, שאף הוא בבעלות דאו ג'ונס, לבין הטכנולוגיות ומערך השיווק של IAC, דוגמת מנוע החיפוש Ask.com ושירות ההלוואות המקוון LendingTree.
"שילוב של מדיה חברתית עם אמינות של מותגים מערכתיים מובילים באתר אינטרנט המבוסס על טכנולוגיה חכמה, הוא רעיון מצוין", אמר דילר. המיזם המשותף צפוי "ליצור מקום שבו הצרכנים יוכלו ללמוד, להחליף דעות ולהפיק את המרב ממשאביהם הפיננסים", ציין מנכ"ל דאו ג'ונס, ריצ'רד זנינו.
דייב קנזס, העורך של מדור כסף והשקעות של הג'ורנל ולשעבר העורך הראשי של אתר החדשות הפיננסיות TheStreet.com, ישמש כנשיא המיזם המשותף.
המו"לית של "וול סטריט ג'ורנל" וחברת המסחר האלקטרוני של בארי דילר ישיקו אתר תוכן פיננסי מותאם אישית
סוכנויות הידיעות
11.3.2007 / 15:34
השירות המשותף ישלב בין תוכן של דאו ג'ונס לבין שירותים של IAC דוגמת מנוע החיפוש Ask