וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נטוויז'ן משתפת פעולה עם גוגל; מציעה חבילת פרסום לעסקים קטנים

ליאור הנר

21.3.2007 / 12:49

כל לקוח אחסון אתרים של נטוויז'ן יקבל 300 שקל לפרסום במערכת אדוורדס של גוגל



מודיעה על מבצע משותף עם , המיועד ללקוחות עסקיים. החל מהיום, ולמשך חודשיים, כל לקוח שמחזיק שטח אחסון בשרתי החברה יקבל במתנה חבילת פרסום של גוגל אדוורדס בשווי 300 שקל, לפרסום במנועי חיפוש ובאתרי תוכן. זאת, בנוסף להדרכה כיצד לתכנן קמפיין.



גוגל הכריזה בהזדמנויות רבות כי היא מעוניינת לקדם את נוכחות האינטרנט של עסקים קטנים, על מנת להגדיל את נתח השוק שלה בעולם הפרסום גם למגזר זה. במסגרת ההדרכה שתעניק החברה, ילמדו בעלי העסקים כיצד לפתוח חשבון ולבנות קמפיין פרסומי, כיצד למדוד ולבצע מעקב אחר התוצאות וכיצד לבצע אופטימיזציה של אתר בית העסק במנוע החיפוש.



"מהיכרותנו עם אפקטיוויות הפרסום בגוגל, אנו מאמינים שההטבה ללקוחות נטוויז'ן ביזנס אטרקטיווית, ואנו שמחים לאפשר להם טעימה מעולם הפרסום המקוון", אומרת טלי נחושתן, סמנכ"ל השיווק בנטוויז'ן. וואלה, שהייתה אמורה להשיק את פלטפורמת הפרסום המתחרה שפיתחה - מתחרה על אותו שוק - דחתה ככל הנראה את השקתה, שהיתה מתוכננת לשבועות האחרונים.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully