נוחי דנקנר, הבעלים, היו"ר והמנכ"ל של קבוצת אי.די.בי, תורם את מלוא שכרו - 10.7 מיליון שקל (בניכוי הפחתות מסים). התרומה תהיה לגופים ציבוריים שונים אשר עוסקים במטרות חברתיות - גופים הקשורים לעזרה לנזקקים, השכלה גבוהה והצלת חיים. בנוסף, זכאי דנקנר לאופציות בהיקף של 31 מיליון שקל כמנכ"ל אי.די.בי.
אי.די.בי פיתוח דיווחה על תוצאותיה ל-2006, ובה רשמה רווח שיא של 1.07 מיליארד שקל, זאת בהשוואה לרווח של 956 מיליון שקל בשנת 2005
בשנת 2006 כללו תוצאות אי.די.בי פיתוח רווח ממימוש השקעות בניכוי הפחתות והשפעות חד פעמיות בסך 861 מיליון שקל, בהשוואה לרווח ממימוש השקעות בסך 756 מיליון שקל בשנת 2005.
יתרמו 100 מיליון שקל
נוחי דנקנר: "שנת 2006 היוותה הוכחה ליכולת של קבוצת אי.די.בי לנצל את ההתפתחויות במשק ובשווקים הבינלאומיים להשגת יתרונות עסקיים ותחרותיים, שנה זו התאפיינה בפעילות עסקית דינמית, ענפה ומגוונת תוך הגדלת הרווחיות. השנה ביצעה הקבוצה מהלכים אסטרטגיים משמעותיים הכוללים בין היתר: מכירת 16% ממניות סלקום לשותפים אסטרטגיים והנפקת סלקום בבורסה של ניו-יורק, השקעה בשווקי חוץ דרך רכישת השליטה במכתשים אגן, השבחה ויצירת שווי לחברות מרכזיות בקבוצה, השקעה בנכסי נדל"ן בחו"ל, מיזוג חברות נטוויז'ן ברק וגלובקול, מכירת חברת אזורים, הנפקות של החברות: כלל פיננסים, גולף ו-GVT ורכישת אילנות דיסקונט ודיסקונט קופות גמל ע"י כלל ביטוח.
"לאחר המלחמה הודענו כי בכוונת קבוצת אי.די.בי והחברות הבנות לתרום במשך השנה הקרובה 100 מיליון שקל כסיוע ליישובי קו העימות בצפון ובדרום".
בשנת 2006 חילקה החברה דיווידנדים בסכום כולל של 1.9 מיליארד שקל. סך הדיווידנדים שחולקו על ידי חברות הקבוצה מאז העברת השליטה במאי 2003 עומד על כ-18.1 מיליארד שקל.
באותה תקופה, ממאי 2003 ועד היום, מימשה הקבוצה נכסים בסך כולל של כ-12.6 מיליארד שקל וביצעה השקעות בסך כולל של כ-18.6 מיליארד שקל.