וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתחרה ליו טיוב: ענקיות המדיה ניוז קורפ ו-NBC יוניברסל ישדרו תוכניות מובילות באתר משותף

סוכנויות הידיעות

22.3.2007 / 19:11

לפי "אל.איי טיימס", האתר החדש ישדר תוכניות טלוויזיה מצליחות כגון "המשרד" ו-"24"



ענקיות המדיה ניוז קורפ ו-NBC יוניברסל ישתפו פעולה במיזם משותף, אשר במסגרתו יעלו תוכניות טלוויזיה מובילות לאתר שיתוף קבצים שמטרתו לתת מענה לאתר יו טיוב - שבבעלות ענקית האינטרנט גוגל.



לפי דיווח בעיתון "אל.איי טיימס", האתר החדש שיושק בקיץ, ישדר תוכניות טלוויזיה כגון "גיבורים" ו"המשרד" של NBC ו"איש משפחה" ו-"24" של רשת הטלוויזיה פוקס, שבבעלות ניוז קורפ. החברות מתכננות, בנוסף, למכור הורדות של סרטים מאולפני יוניברסל ופוקס המאה העשרים. המשתמשים באתר יוכלו לשנות סרטונים באתר ולשתף את הקבצים עם חבריהם.



לאתר החדש יש הסכמים לשדר סרטונים עם כמה מהמתחרות הגדולות של גוגל, כולל יאהו, מיקרוסופט, AOL של טיים וורנר ומייספייס שבבעלות ניוז קורפ.



חרושת השמועות בחודשים האחרונים היתה כי חברות מדיה מסורתיות מתכננות מיזם משותף של אתר שיתוף קבצי וידיאו על מנת להגיע לדור חדש של צופים המחלקים את זמנם בין הטלוויזיה לאינטרנט. כשנשאל לגבי השירות "רוצח היו טיוב", אמר פיטר לווינסון, נשיא חטיבת פוקס אינטראקטיב מדיה של ניוז קורפ, כי "אין אנו מכנים זאת ככזה כלל וכלל. בכל מקרה, מייספייס צפוי להיות המרוויח מהעניין".



המיזם החדש ניסה לחזר אחר עמיתתם ויאקום בשל המשיכה שיש לרשת MTV שבבעלותה על הצופים הצעירים. ויאקום, מצידה, החליטה לנקוט בצעדים משפטיים כנגד יו טיוב והגישה נגד גוגל ויו טיוב תביעה בסך מיליארד דולר המאשימה אותן בהפרת זכויות יוצרים ענקית ובינלאומית.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully