חברת הכבלים HOT הקימה מרכז לוגיסטי חדש באשדוד בהשקעה כוללת של כ-90 מיליון שקל. מהלך זה מהווה שלב נוסף במעבר מ-3 חברות כבלים לחברה אחת. המרכז הלוגיסטי החדש צפוי לספק שירותים לוגיסטיים לכלל מרכיבי שרשרת האספקה של החברה.
יוסי יקר, סמנכ"ל לוגיסטיקה, רכש ונכסים בכבלים אמר כי המרכז הלוגיסטי החדש של HOT יאפשר לספק שירותים לוגיסטיים הכוללים קליטה וניפוק של מאות אלפי ציודי קצה מסוגים שונים (ממירים, מודמים, טלפוניה ואינטרנט) ומתן שירות למאות טכנאי שירות וקבלנים של החברה. הפעילות הזו תאפשר תמיכה בכל שרשרת האספקה מחו"ל ובישראל.
במסגרת התהליך החדש, פעלה חטיבת הלוגיסטיקה, הרכש והנכסים לייעול רמות המלאי השנתיים תוך כדי צמצום כמות הפריטים המנוהלים מאלפי פריטים למאות בודדים ולהקטנת נפח ועלות האחסון בהשוואה לפעילות בעבר.
לצורך שדרוג רמת השירות והאיכות של ציודי הקצה, הסמיכה חטיבת הלוגיסטיקה בתחילת השנה מעבדות שירות חדשות (חברת מוטורולה וחברת TMCS) בנוסף למעבדת סילורה בצפון. מהלך זה איפשר באופן מיידי את הקטנת זמני המחזור של תיקוני ציודים והגדלת התפוקות החודשיות באלפי ציודי קצה.
HOT הקימה מרכז לוגיסטי באשדוד בהשקעה כוללת של כ-90 מיליון שקל
ערן גבאי
27.6.2007 / 18:50