מעט יותר מחודש נותר עד עזיבתו הצפויה של מנכ"ל הפניקס השקעות ופיננסים, דני ועקנין, את תפקידו, ומסתמן כי המועמד המוביל להחליפו הוא מנכ"ל כללית שירותי בריאות, זאב וורמברנד.
בעבר כבר הוזכר שמו של ורמברנד כמועמד מוביל לתפקיד. אין ספק כי יהלי שפי, מנכ"ל , ויצחק תשובה, הבעלים של הקבוצה, מעוניינים כי וורמברנד יעמוד בראש הפניקס השקעות ופיננסים. עם זאת, ההיסוסים באים דווקא מצידו של וורבמברנד, ולאורך המשא ומתן שמתנהל בינו לבין שפי מזה מספר חודשים, הפסיק ורמברנד מיוזמתו פעמיים את המשא ומתן. זאת, אף על פי שככל הידוע בינו לבין שפי לא נתגלעו מחלוקות על תנאי העסקתו.
וורמברנד, 56, מכהן ב-4 השנים האחרונות כמנכ"ל שירותי בריאות כללית וקודם לכן כיהן כסמנכ"ל הכספים של הקופה. בתקופת כהונתו כמנכ"ל, הוביל את הקופה מגירעון גדול לאיזון כספי. מהפניקס ומלשכתו של זאב וורמברנד בחרו שלא להגיב על הידיעה.
זאב וורמברנד - מנכ"ל שירותי בריאות כללית - עשוי להתמנות למנכ"ל הפניקס השקעות ופיננסים
אתי אפללו
27.6.2007 / 20:15