הזמנות חדשות למיכליות התדלוק של חברת התכוף עוזרות היום למניה לטפס ב-5% במחזור ער למניה של חצי מיליון שקל. התכוף שבשליטת דוד אורון מדווחת כי קיבלה לאחרונה 3 הזמנות שונות בהיקף כספי של 29 מיליון שקל.
ההזמנה הראשונה מגיעה מחברה התורכית הגדילה את ההזמנה המהותית לייצוא מיכליות תדלוק בכ-9 מיליון שקל נוספים. מיכליות אלה אמורות להיות מסופקות עד סוף שנת 2007. ההזמנה השנייה מגיעה מהחברה למשק וכלכלה שמגדילה את ההזמנה הראשונית שלה לאספקת כבאיות לשריפות יער מ-4 מיליון שקל. צפי האספקה של הכבאיות הוא עד סוף 2007 בהיקף של 5 מיליון שקל נוספים. הזמנה זו צפויה להתממש עד סוף הרבעון הראשון של 2008.
הזמנה נוספת מגיעה מהנדסת התפלה (IDE) בהיקף של 11.5 מיליון שקל. עבודות אלו צפויות להסתיים במהלך המחצית השניה של 2008. לאחר העלייה היום, מציגה מניית התכוף תשואה שלילית של 22% מאז תחילת השנה והיא נסחרת לפי שווי כ-90 מיליון שקל.
התכוף, המייצרת מוצרי מתכת בהם מיכליות, נגררים וקונסטרוקציות, סיימה את הרבעון הראשון ברווח של 530 אלף שקל על הכנסות של 34 מיליון שקל לעומת רווח 510 אלך שקל על הכנסות של 24 מיליון שקל ברבעון המקביל של 2006.
חברת התכוף עולה ב-5.5%: קיבלה הזמנות בהיקף כולל של 29 מיליון שקל
נתן שבע
1.7.2007 / 16:21