וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדולר נחלש כעת ב-0.2% מול הין על רקע פרסום מדד בטחון העסקים ביפאן שנשאר קרוב לשיא של שנתיים ביוני

טלי גולדשטיין

2.7.2007 / 8:29

בזירה האירופית נסחר הדולר ללא שינוי מול המטבעות העיקריים



הדולר נחלש כעת ב-0.2% מול הין לרמה של 122.98 ין לדולר על רקע פרסום מדד בטחון העסקים ביפאן, אשר נשאר קרוב לשיא של שנתיים ביוני. מדד טאנקאן של הבנק המרכזי של יפאן נשאר ברמה של 23 נקודות ביוני לעומת מארס למרות הריבית הגבוהה בארה"ב והתגברות אי הוודאות לגבי תחזית הכלכלה האמריקאית.



למדור מט"ח החדש של TheMarker Finance



חברות יפאניות דיווחו כי הן מגדילות את השקעותיהן, עובדה התומכת בטיעון הבנק המרכזי הקורא להעלאת הריבית במשק. בטחון העסקים במגזר חברות השירותים נשאר ברמה של 22 נקודות, שיא של 15 שנים זה הרבעון השלישי ברציפות. זאת, על רקע התרחבות מגזר היצוא שיצרה משרות חדשות העלתה את הוצאות הצרכנים. הדו"ח תומך בהשערות כי הבנק המרכזי של יפאן יעלה את הריבית כבר באוגוסט.



הדולר נחלש ב-0.3% מול הדולר האוסטרלי לרמה של 0.85 דולר אוסטרלי לדולר. מול הדולר הטייוואני נחלש הדולר ב-0.2% לרמה של 32.78 דולר טייוואני לדולר. הדולר נחלש מול הפזו הפיליפיני ב-0.4% לרמה של 46 פזו פיליפיני לדולר.



בזירה האירופית, נסחר הדולר הבוקר ללא שינוי מול המטבעות העיקריים. מול היורו נסחר הדולר ברמה של 1.353 דולרים ליורו ומול הליש"ט נסחר הדולר ברמה של 2 דולרים לליש"ט.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully