וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דיוויד בקהאם כבר לא רוצה את ג'ילט: דרש תמלוגים מהמוצר אותו הוא מפרסם - החברה סירבה

סוכנויות הידיעות

5.7.2007 / 10:27

ג'ילט לא תישאר לבד - טייגר וודס, תיירי הנרי ורוג'ר פדרר יחליפו אותו; דיווח "טיימס" הלונדוני



כוכב הכדורגל דיוויד בקהאם סיים את שיתוף הפעולה שלו עם חברת מוצרי הגילוח ג'ילט, על אף שזו הציעה לו חוזה חדש בסך 3 מיליון ליש"ט (כ-6 מיליון דולר). דיוויד בקהאם החליט שלא לחדש את החוזה לאחר שבועות של דיונים, לפי דיווח "טיימס" הלונדוני.



ההחלטה שלא לחדש את החוזה עם ג'ילט הגיעה לאחר שיועצו של בקהאם החליט להגדיל את הכנסותיו של שחקן הכדורגל מחוזי פרסום על ידי דרישת תמלוגים ממכירות המוצר אותו הוא מפרסם.



כך לדוגמה, הרוויח בקהאם חלק קטן מכל מכירה של נעלי הכדורגל מדגם פרדטור של אדידס. ג'ילט לא נענתה לדרישה.



אבל ג'ילט לא נשארה בודדה. החברה כבר החתימה את הכדורגלן הצרפתי תיירי הנרי, את הטניסאי רוג'ר פדרר ואת אלוף הגולף טייגר וודס לקמפיין חדש שיעלה בחודש ינואר.



ג'ילט החתימה את בקהאם לראשונה בשנת 2004. פניו של בקהאם עיטרו אלפי שלטים ברחבי העולם, שפירסמו את סכיני פיוז'ן M3Power של החברה.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully