הדולר נסחר כמעט ללא שינוי מול היורו, לאחר שאתמול נחלש לרמת שפל של כל הזמנים מול המטבע האירופי. אמש שבר הדולר את שפל כל הזמנים בפעם השלישית זה שלושה ימים.
»למדור מט"ח החדש של TheMarker Finance
הדולר נסחר כעת ברמה של 1.3781 דולר ליורו. אתמול נרשמה רמה של 1.3785 דולר ליורו. היחלשות הדולר מול היורו נובעת מהמשך הידרדרות שוק הדיור בארה"ב.
איגוד סוכני הנדל"ן (NAR) בארה"ב שב וקיצץ מוקדם יותר השבוע את תחזית מכירות הבתים הקיימים לשנה הנוכחית והעריך כי צפויה התאוששות קלה בשוק בשנת 2008. בתחזית מעודכנת שפירסם צפה NAR נפילה של 5.6% במכירות בתים קיימים בארה"ב השנה, לרמה של 6.11 מיליון בתים, לעומת תחזית קודמת לירידה של 4.6% במכירות.
חברת הדירוג סטנדרד אנד פור'ס אמרה כי היא עלולה להוריד את הדירוג על אג"ח מגובות משכנתאות הסאבפריים האמריקאיות בשווי של 12 מיליארד דולר בעקבות הירידה בפירעונות המשכנתאות.
הדולר נסחר ללא שינוי מול הליש"ט הבריטית ברמה של 2.0289 דולר לליש"ט. הדולר נסחר ללא שינוי מול הפרנק השווייצי ברמה של 1.2037 פרנק לדולר.
הדולר נסחר ללא שינוי מול הין היפאני ברמה של 122.43 ין לדולר. הדולר נסחר ללא שינוי מול הדולר האוסטרלי ברמה של 0.867 דולר לדולר אוסטרלי. גם מול הוון הקוריאני נסחר הדולר ללא שינוי ברמה של 912.75 וון לדולר.
לאחר שלושה ימי שבירת שיאים - המטבע האמריקאי מתייצב אל מול היורו ברמה של 1.3785 דולר
הדר תדמור
13.7.2007 / 9:42