וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השב"כ התיר לפרסום: נעצר פלשתינאי שהיה מעורב בחטיפתו של גלעד שליט

עמוס הראל

13.7.2007 / 15:40

מוחמד צופי בן 30 מרפיח שנעצר לפני יותר מחודש צילם את ההתקפה בה נחטף שליט



השב"כ התיר היום (שישי) לפרסום כי עצר לפני יותר מחודש פלשתינאי שהיה מעורב בחטיפת החייל גלעד שליט. העצור הוא מוחמד צופי בן 30 מרפיח.



בין היתר צילם צופי את התקיפה של חמאס וועדות ההתנגדות העממית בה נחטף שליט ונהרגו שני אנשי צוות מהטנק שלו ב-25 ביוני אשתקד. כמו כן לדברי השב"כ היה מעורב בחדירה למוצב אפריקה ליד כרם שלום בינואר 2002 שבה נהרגו קצין ושלושה חיילים מגדוד הסיור הבדווי.



"גלעדי, אנחנו לא נשקוט ולא נשתוק, ולא ניתן שתעבור עוד שנה בלעדיך. אני מבטיחה שנמשיך להפוך עולמות, נמשיך לדרוש עשייה ולא סימפטיה, תוצאות ולא דיבורים" - כך אמרה אמש אביבה שליט, אמו של גלעד שליט, בהופעה פומבית נדירה, בעצרת שהתקיימה בגן האם בחיפה.



אלפי בני אדם, רבים מהם אמהות, השתתפו בעצרת ההזדהות עם שלושת חיילי צה"ל החטופים. נאמו בה בני משפחות החיילים החטופים אלדד רגב, אודי גולדווסר וגלעד שליט. שרת החוץ ציפי לבני באה לעצרת בהזמנת המשפחות, אך לא נאמה ולא הופיעה כנציגת הממשלה.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully