וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוטלה הזמנה של 500 אלף ספרי "הארי פוטר" החדש למרכול אסדה הבריטית על ידי המו"לית

הדר תדמור

17.7.2007 / 10:36

המו"לית בלומסברי הודיעה כי החליטה לבטל את ההזמנה מכיוון שלא קיבלה תשלום עבור הספרים מאסדה



המוציאה לאור של ספרי הארי פוטר בבריטניה ביטלה הזמנה לאספקת 500 אלף ספרים של החלק האחרון בסדרת "הארי פוטר" לרשת המרכולים אסדה הבריטית. המו"לית בלומסברי הודיעה כי החליטה לבטל את ההזמנה מכיוון שלא קיבלה תשלום עבור הספרים מאסדה.



אסדה טוענת כי המו"לית ביטלה את ההזמנה מכיוון שרשת המרכולים ביקרה את מחירו של הספר החדש, שיעמוד על 17.99 ליש"ט (36.5 דולר).



דובר אסדה, אד ווטסון, אמר לרשת BBC כי בלומסברי מנסה לעשות כל שביכולתה כדי שילדי בריטניה לא יוכלו להשיג את הספר החדש מסדרת "הארי פוטר" במחיר סביר, אותו יוכלו להרשות לעצמם.



עם זאת, דוברת בלומסברי טענה מנגד: "אנחנו חושבים שמחיר של 17.99 ליש"ט ל-608 עמודים הוא מחיר סביר בהחלט".



הספר האחרון מסדרת "הארי פוטר", "Harry Potter and the Deathly Hallows", ייצא לחנויות ב-21 ביולי בחנויות ברחבי העולם.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully