נתוני מדד המחירים ליצרן (PPI) בארה"ב, שפורסמו לפני דקות אחדות, אינם מזיזים לעת עתה את החוזים העתידיים, המצביעים על פתיחה שטוחה למדי, בעלייה של עד 0.2% במדדים המובילים.
» דיון חם על המתרחש בוול סטריט - עכשיו ב-TheMarker Cafe
מדד המחירים ליצרן הצביע על ירידה של 0.2% לעומת תחזית לעלייה של 0.2%. אולם, מדד הליבה, המנטרל את רכיבי האנרגיה והמזון התנודתיים, עלה בשיעור של 0.3% לעומת תחזית לעלייה של 0.2%.
המדד מהווה את אחת האינדיקציות לקצב האינפלציה, והנתון המשלים אותו - מדד המחירים לצרכן - יתקבל מחר.
עונת הדו"חות נכנסת להילוך גבוה והתוצאות הכספיות של חברת השבבים בגדולה בעולם, אינטל, ענקית הפיננסים מריל לינץ' וחברת האינטרנט, יאהו, יתפרסמו לאחר תום המסחר.
בין הישראליות, הודיעה היום חברת ,על עסקה בהיקף של עשרות בודדות של מיליוני דולרים. פליי (Play), מפעילה סלולרית חדשה בפולין, בחרה בפתרונות קומברס בתחום הבילינג ושירותי ערך מוסף.
הודיעה כי האגודה לשלום הילד באוסטרליה (CSA) בחרה להטמיע את NICE Perform, הכולל את הפתרונות לניתוח אינטראקציות ב-14 מוקדי השרות בהם פועלים 3,300 נציגים. הפתרון נועד לשפר את רמת השירות, לסייע בגישור מחלוקות ולשפר את היעילות התפעולית. היקף העיסקה לא נמסר.
מניית אנסרס קורפוריישן (ANSW), מפעילת האתר answers.com, מאבדת כ-5.5% במסחר לפני הפתיחה לאחר ההודעה מאמש על רכישת לקסיקו, מפעילת האתר www.dictionary.com ואתרים אחרים תמורת 100 מיליון דולר במזומן.
אתריה של לקסיקו זכו לכניסות של 11.5 מיליון משתמשים ייחודיים בחודש יוני האחרון והחברה צופה כי הרכישה תשלש את כמות הכניסות לאתריה. לאנסרס היו בסוף הרבעון הראשון כ-10 מיליון דולר בקופתה המזומנים, ולכן, כדי לבצע את הרכישה היא תזדקק לגיוס הון. מהחברה נמסר כי היא תפרסם תשקיף בשבועות הקרובים.
וול סטריט: קומברס תיסחר על רקע חוזה של כמה עשרות מיליונים מחברת סלולר פולנית
אלי שיצר
17.7.2007 / 16:08