וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מנכ"ל דור אלון תפעול תחנות דלק - דוד ויגדורוביץ' - נעצר ושחורר בתנאים מגבילים

אתי אפללו

19.7.2007 / 21:01

כך נודע ל-TheMarker; ויגדורוביץ' נעצר בחשד לרישום כוזב במסמכי תאגיד והטעיית משקיעים



מנכ"ל חברת דור אלון תפעול תחנות דלק, מקבוצת , דוד ויגדורוביץ', נעצר היום בחשד לרישום כוזב במסמכי תאגיד והטעיית משקיעים. ויגדורוביץ' נחקר במשך היום במשרדי רשות ני"ע ובסיום החקירה הובא בפני שופט ושוחרר בתנאים מגבילים.



ביום שלישי פורסם כי קבוצת דור אלון הודיעה כי אי התאמות שנתגלו בספרי החברה הבת העלו חשד לרישום רווחים עודפים בדו"חות המאוחדים של הקבוצה מאז 2003 ועד היום. הצגת הדו"חות מחדש תגרום להפחתת ההון העצמי של החברה בהיקף של כ-25 מיליוני שקל.

דירקטוריון אלון החליט להזרים לחברה באופן מיידי את הסכום החסר לכאורה כדי למנוע קיטון בהון. בהודעת החברה נמסר כי "בשלב זה נראה כי הפעולות בוצעו בידי מנכ"ל החברה הבת לבדו" - וכי לא נמצאו אינדיקציות להוצאת כספים מן החברה. המנכ"ל, דוד ויגדורוביץ', ביקש להשתחרר מתפקידו, ואת מקומו ימלא לפי שעה מנכ"ל דור אלון, ישראל יניב.



דור אלון תפעול תחנות דלק מוחזקת (100%) בידי דור אלון אנרגיה, ובאמצעותה רכשה הקבוצה בינואר האחרון את רשת AM:PM תמורת 143 מיליון שקל.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully