וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ווירלפול - יצרנית מוצרי החשמל הביתיים הגדולה בעולם - רשמה זינוק של 77% ברווחיה ברבעון השני

רונן סבר

20.7.2007 / 13:40

רשמה רווח הנקי של 161 מיליון דולר לעומת 91 מיליון דולר בתקופה המקבילה



ווירלפול, יצרנית מוצרי החשמל הביתיים הגדולה בעולם, רשמה זינוק של 77% ברווחיה ברבעון השני על רקע ביקוש למוצרים חדשים רבים של מותג מייתג (Maytag) מחוץ לארה"ב.



הרווח הנקי של חברת ווירלפול עלה לרמה של 161 מיליון דולר, 2 דולרים למניה, לעומת רווח של 91 מיליון דולר, 1.14 דולרים למניה, בתקופה המקבילה בשנה הקודמת ולעומת תחזית אנליסטים לרווח של 1.87 דולרים למניה. הכנסות החברה עלו ב-2.5% לרמה של 4.85 מיליארד דולר לעומת תחזית אנליסטים למכירות של 4.95 מיליארד דולר.



מכירות ווירלפול מחוץ לארה"ב מהוות כשליש ממכירות החברה השנה, לעומת חמישית במהלך 2006. החברה רכשה בשנה שעברה את חברת מייתג והגדילה את מגוון מוצריה בתוך ומחוץ לארה"ב.



חברת ווירלפול פיטרה מאז רכישת מייטג כ-4,500 עובדים וסגרה מספר מפעלים כחלק מתהליך ההתייעלות וההטמעה של מותג מייטג בין שאר מותגי החברה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully