וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוד רבעון חזקר לסרגון: ההכנסות זינקו ב-58% ל-37 מיליון דולר

עומרי כהן

23.7.2007 / 15:33

הרווח הנקי טיפס ב-243% ל-2.9 מיליון ד'; הרווח למניה - 11 סנט - בהתאם לתחזית המוצעת



חברת נטוורקס, המספקת פתרונות תקשורת בקצבים גבוהים לדור הבא של רשתות אלחוטיות, דיווחה היום על המשך הצמיחה החדה בפעילותה ברבעון השני של 2007 והעלתה פעם נוספת את תחזית ההכנסות לשנה כולה.

הכנסותיה של סרגון זינקו ברבעון השני ב-58% לעומת הרבעון המקביל אשתקד והסתכמו בשיא של 37.3 מיליון דולר. בהשוואה לרבעון הראשון של 2007 נרשם גידול משמעותי של 10%.



הרווח הגולמי גדל ב-56% ל-13.5 מיליון דולר והיווה 36.2% מסך ההכנסות. הרווח הנקי לרבעון השני טיפס ל-2.9 מיליון דולר (9 סנט למניה בדילול מלא) לעומת 835 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד. בניטרול הוצאות חד פעמיות בגין אופציות לעובדים בגובה של 432 אלף דולר, הסתכמו רווחי הפרופורמה ב-11 סנט למניה, בהתאם לתחזית הממוצעת בשוק.



את הרבעון השני סיימה סרגון עם מזומנים, שווי מזומנים, השקעות לזמן קצר והשקעות לזמן ארוך בסך של 32.8 מיליון דולר.



בתגובה לתוצאות החזקות מזנקת סרגון ב-5.9% במסגרת המסחר שלפני הפתיחה בנאסד"ק.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully