וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מו"לית "פייננשל טיימס" פירסון עלתה מעל התחזיות ודיווחה על עלייה חדה ברווחי הרבעון השני

סוכנויות הידיעות

30.7.2007 / 11:12

מעלה את תחזיות הרווח מחטיבת ספרי הלימוד שלה עד סוף השנה ל-5%-7%



מו"לית הספרים והעיתונים פירסון דיווחה על עלייה חדה ברווחים במחצית הראשונה של השנה והעלתה את התחזית השנתית לחטיבת ספרי הלימוד שלה לצמיחה של 5%-7%. החברה, שמחזיקה בבעלותה גם את העיתון "פיננשל טייימס", חזתה לפני כן כי מכירות חטיבת ספרי הלימוד יישארו השנה ללא שינוי.



פירסון העלתה גם את תחזית הצמיחה הכללית בהכנסות של חטיבת IDP שלה, ספקית המידע הפיננסי, ל-10%-12% מ-6%-9%. במחצית השנה הראשונה עלו המכירות של חטיבת ספרי הלימוד ב-7% והגיעו לרווחים של 5 מיליון ליש"ט (כ-10 מיליון דולר) בחצי השנה הראשונה. ההכנסות של קבוצת פיננשל טיימס טיפסו ב-8% עם עלייה של 28% ברווחים, הכנסות של חטיבת פינגווין עלו ב-1% והרווחים עלו ב-11%.



הכנסות החברה עלו ל-1.72 מיליארד ליש"ט (כ-3.45 מיליארד דולר) מ-1.674 מיליארד ליש"ט. כשני שליש ממכירות החברה מתבצעות בארה"ב.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully