וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סאן מיקרוסיסטמס חזרה לרווחיות ברבעון השני לעומת הרבעון המקביל ב-2006 - בשל קיצוץ עלויות

הדר תדמור

31.7.2007 / 8:45

סאן חזרה לרווחיות כבר ברבעון הרביעי של 2006, לעומת הרבעון הרביעי ב-2005, לאחר חמישה רבעונים של הפסדים



סאן מיקרוסיסטמס, ענקית השרתים ויצרנית מחשבי היוקרה, חזרה לרווחיות ברבעון השני לעומת הרבעון המקביל ב-2006. החזרה לרווחיות הגיעה לאחר קיצוץ בעלויות החברה. במסחר בוול סטריט, עלתה מניית החברה ב-10% במסחר שלאחר הסגירה בוול סטריט.



למעשה, סאן חזרה לרווחיות כבר ברבעון הרביעי של 2006, לעומת הרבעון הרביעי של 2005, לאחר חמישה רבעונים של הפסדים רצופים. את החזרה לרווחיות השיגה סאן לאחר שהצליחה לייעל את פסי הייצור שלה, למכור יותר שרתים בעלי שבבים של AMD ואינטל ושורה של צעדים נוספים, ביניהם קיצוץ בכח האדם.



רווחי סאן מיקרוסיסטמס הסתכמו ב-329 מיליון דולר, או רווח של 9 סנט למניה - רווחי החברה עלו על תחזיות האנליסטים, שחזו רווח של 5 סנט למניה. הכנסות החברה הסתכמו ב-3.84 מיליארד דולר, לעומת הכנסות של 3.83 מיליארד דולר ברבעון המקביל ב-2006.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully