איש העסקים אליעזר (בבו) קובו, בן זוגה ואבי בנה של הדוגמנית מירי בוהדנה, השלים באחרונה רכישת שלוש דירות פנטהאוז במרינה בהרצליה. ההערכה היא כי שלוש הדירות, שנרכשו בשלוש עסקות שונות במהלך השנים האחרונות, נרכשו תמורת כ-5 מיליון דולר, אך השווי הכולל של הנכסים כיום מוערך ב-10 מיליון דולר.
מדובר בדירות שנמצאות ברחוב העוגן במרינה בהרצליה שפונות לכיוון דרום-מערב. לפני כשלוש שנים רכש קובו שתי דירות פנטהאוז בתקופת השפל של הנדל"ן במרינה, שעה שבית המשפט קבע כי הדירות במקום צריכות להימכר כדירות נופש בלבד ולא למגורים. ההערכה היא כי דירות אלה עלו לו באותה תקופה 2 מיליון דולר בלבד.
באחרונה השלים קובו עוד עסקה, כשרכש דירת פנטהאוז נוספת באותו בניין בכ-3 מיליון דולר, וכך הוא מחזיק בשלוש דירות פנטהאוז המשתרעות על שטח של 500 מ"ר.
בבו קובו השלים רכישת שלישיית פנטהאוזים במרינה בהרצליה בכ-5 מיליון דולר
אריק מירובסקי
9.8.2007 / 8:15