וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוחרי הנפט מהמרים כי חבית נפט תימכר ב-125דולר עד סוף השנה

סוכנויות הידיעות

1.11.2007 / 11:53

מספר אופציות הרכש לחוזים למסירה בדצמבר ב-125 דולר לחבית, עלה השבוע ב-46%



סוחרי הנפט מהמרים כי מחירי החוזים על הנפט בדצמבר יגיעו ל-125 דולר לחבית, בשל הפרעות אפשריות באספקת הדלק ממדינות המזרח התיכון, ובשל העלייה בביקוש לנפט. כך דיווחה סוכנות הידיעות בלומברג.



מספר אופציות הרכש לחוזים למסירה בחודש דצמבר במחיר של 125 דולר לחבית, עלה ב-46% במהלך השבוע שנסתיים ב-30 באוקטובר. מספר אופציות הרכש עלה מאחת בלבד בתחילת חודש יוני, ל-2,526 היום. גם מספר אופציות הרכש לחוזים במחיר של 100 דולר עלה ל-49.7 מיליון מ-30 מיליון ב-2 בינואר.



מחיר הנפט הגולמי מזנק הבוקר מעל ל-96 דולר לחבית, לראשונה בהיסטוריה, לאחר שכלכלת ארה"ב צמחה בקצב מפתיע של 3.9% ברבעון השלישי של השנה, והבנק הפדרלי הוריד את הריבית ב-0.25%.



במסחר האלקטרוני בחוזים בבורסת ניו יורק הגיע הבוקר שערו של הנפט ל-96.24 דולר לחבית, אם כי מאוחר יותר התמתן לפחות מ-96 דולר לחבית. אמש נסגר הנפט ברמת שיא של 94.53 דולר לחבית - זינוק יומי של 4.6%. שער נפט מסוג ברנט בבורסת לונדון עולה ב-1.1% ל-91.63 דולר לחבית בלונדון.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully