וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וול סטריט: צפי לעליות שערים עקב אינפלציה סיטונית נמוכה מהצפוי; רווח של מיליון דולר ל-TTI ברבעון השלישי

עומרי כהן

14.11.2007 / 16:03

החוזים מצביעים על עליות של 1% במדדים; ירידה של 7% בהכנסות סאפיינס; צניחה של 23%במכירות קמטק



בוול סטריט מצביעים היום החוזים העתידיים על פתיחה חיובית של המסחר, עם עליות של עד 1% במדדי המניות המובילים, בעקבות נתוני אינפלציה טובים מהצפוי.



» דיון חם על המתרחש בוול סטריט - עכשיו ב-TheMarker Cafe



כלכלנים צפו בממוצע כי בחודש שעבר עלה מדד המחירים ליצרן ב-0.4%, אולם בפועל נרשמה עלייה קלילה של 0.1% בלבד. גם נתוני ליבת האינפלציה היו טובים מהצפוי. ללא סעיפי המזון והאנרגיה התנודתיים, נותר מדד הליבה ללא שינוי, לעומת תחזית לעלייה של 0.2%. מחר יפורסם גם מדד המחירים לצרכן, אשר מודד את השינויים במחירים הקמעוניים.



במקביל, פורסמו נתוני המכירות הקמעוניות לאוקטובר, שהצביעו על עלייה בהתאם לצפוי של 0.2%. גם ללא סעיף כלי הרכב עלו המכירות הקמעוניות באותו שיעור.



על המסחר עשויים להשפיע גם דברים שיאמר יו"ר הבנק הפדרלי המרכזי, בן ברננקי, בנאום בפני באי הוועידה ה-25 למדיניות מוניטרית של מכון קאטו (CATO) שבוושינגטון הבירה.



לאחר ארבעה ימים של ירידות חדות התאוששו אתמול המדדים הודות לנפילה של 3.5% במחירי הנפט הגולמי. מדד נאסד"ק זינק ב-3.5% לאחר נפילה של 8.5% ואילו מדד דאו ג'ונס התאושש בעלייה של 2.5% מירידה של 4.9% שהחלה ביום רביעי שעבר.



היום מתאושש הנפט הגולמי ורושם עלייה של 1% ל-92.04 דולר לחבית, לקראת פרסום הנתונים השבועיים על היקף מלאי הנפט והדלקים בארה"ב.



אצל החברות הישראליות נמשכת עונת הדו"חות לרבעון השלישי. דיווחה על ירידה של 23% בהכנסות לעומת הרבעון המקביל ל-20.2 מיליון דולר. הרווח הנקי צנח ל-85 אלף דולר בלבד.



חברת התוכנה רשמה ירידה של 7% בהכנסות ל-10.5 מיליון דולר והפסידה עוד 288 אלף דולר.



הכנסות עלו ברבעון השלישי ב-6% ל-11.7 מיליון דולר והחברה עברה לרווח של 1 מיליון דולר, לאחר הפסד של 1.8 מיליון דולר ברבעון המקביל.






טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully