הדולר מתחזק אל מול מרבית המטבעות, לאחר שגורם בבנק הפדרלי אמר כי ייתכנו מהלכים נוספים של הפדרל ריזרב עשויים להביא לסופו של משבר האשראי.
מקור בבנק הפדרלי, אשר סירב להזדהות, אמר ל-CNBC כי מהלכיו של הבנק אשר נועדו להשיב את הנזילות לשוק האשראי, עשויים למלא את מטרתם. "השווקים נוטים להאמין כי הפד יעשה משהו כדי להגביר את הנזילות, אפילו היום", אמר סטיב בורו, אסטרטג ראשי למחלקת המסחר במט"ח בבר סטרנס בלונדון, לסוכנות הידיעות בלומברג.
הדולר מתחזק ב-0.2% מול היורו ונסחר בשער של 1.4684 דולר ליורו. הדולר מתחזק ב-0.5% מול הליש"ט הבריטית ונסחר בשער של 2.0436 דולרים לליש"ט. מול הפרנק השווייצי מתחזק הדולר ב-0.2% ונסחר בשער של 1.133 פרנק לדולר. הדולר מתחזק ב-0.6% מול הין ונסחר בשער של 111.29 ין לדולר.
הדולר נחלש ב-1% מול הדולר האוסטרלי, ונסחר בשער של 0.8829 דולר לדולר אוסטרלי. הדולר נחלש ב-0.3% מול הוון הקוריאני ונסחר בשער של 926.2 וון לדולר.
הדולר מתחזק מול מרבית המטבעות; מתחזק ב-0.5% מול הליש"ט הבריטית
TheMarker
12.12.2007 / 15:27