וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לא רק בזבוז זמן: יש ישראלים שעושים כסף בפייסבוק

מעיין כהן

14.1.2008 / 9:16

אתם שולחים לחברים שלכם בפייסבוק מתנות שובבות או הודעות ישירות מדי בכנותן? כדאי שתדעו שישראלים גאים עומדים מאחורי האפליקציות האלה; הם אפילו הצליחו לעשות מזה כסף



סביר להניח שאת האפליקציה Naughty Gifts המאפשרת לשלוח לחברים מתנות "שובבות" כגון בובת מין מתנפחת, שוט או מגפיים, מכירים לא מעט ממשתמשי פייסבוק. סביר להניח שחלקם מכירים גם את האפליקציה המצליחה Honesty Box המאפשרת למשתמש לשלוח לכל חבר בתת-רשת (למשל, ישראל) הודעה כנה, כגון "הגיע הזמן לדיאטה", או "החבר שלך מסתכל על בחורות אחרות". מה שפחות ידוע כנראה, הוא שמאחורי שתי האפליקציות המצליחות עומדים שני ישראלים, אדם גריס (27) ודן פגין (25), שבשבילם פייסבוק הוא כבר מזמן לא פאן ושטויות, אלא ביזנס לכל דבר.



גריס, ירושלמי לשעבר המתגורר בבוסטון, הוא אחד ממייסדיה של חברת Social Dynamics, שהיא אחת מיני חברות חדשות רבות, המתמקדות בפיתוח אפליקציות ליישומים חברתיים. בינתיים היא מפתחת לפייסבוק, אבל מתכוננת לבנייה גם לפלטפורמות אחרות, כגון Bebo ו-Open Social.



"אנשים לא מבינים מה זה פייסבוק", אומר גריס, "ובמיוחד לא אנשים מבוגרים. שמעתי לא פעם אנשים אומרים שפייסבוק ייעלם עוד שנה. המחשבה הזאת, שזו רק אופנה שתיעלם, זה חוסר הבנה של התהליך שהאינטרנט עובר. התנועה היום היא של התכנסות. המשתמשים רוצים מידע דרך פילטרים, כמו חברים שלהם למשל. התנועה הזאת לא תיפסק, ולא משנה אם זה יהיה פייסבוק או משהו אחר".



גריס, השתחרר מהצבא ונסע ללמוד באוניברסיטת ברנדיס בבוסטון, שם למד כלכלה ומדעי המוח עם התמחות במדעי המוח. לקראת סיום הלימודים החליט שהוא לא רוצה להיות חוקר, אלא להקים עסק. יחד עם שותפו הישראלי לדירה וללימודים, דן פגין, הקימו חברה שמטרתה היתה לאסוף את כל המידע על מסעדות בעולם. השניים הקימו את אתר Nishnash, בנו מערכת, השקיעו הון פרטי, והצליחו להוריד את מחיר הצגת המסעדה באתר לשני דולרים - מחיר נמוך מזה שקיים בשוק.



I am hungry



אלא שאז נגמר לשניים הכסף, ובדיוק כאשר התלבטו אם לגייס עוד כסף או לנטוש את המיזם, נפתחה הפלטפורמה של פייסבוק ליישומים חיצוניים. "זיהינו שיש שם הזדמנות ענקית", אומר גריס. "אז פיתחנו את האפליקציה I am hungry. המטרה היתה ליצור קשר בין שני אנשים רעבים בו זמנית. במקום להתקשר - אפשר להגדיר את המצב, וחברים יכולים לבוא ולאכול איתי. לא הבנו עד כמה זה יכול לגדול. האפליקציה גדלה, והגיעה ל-256 אלף הורדות ולכ-1,000 משתמשים יומיים. סופה של אפליקציה זו היה שנמכרה ב-eBay תמורת 20 אלף דולר".



אז נפרדה דרכם של גריס ופגין. פגין נסע לאירופה, וגריס זכה בגרין קארד בהגרלה ונשאר בבוסטון. אז החלו השניים לפתח מוצרים בנפרד. גריס חבר לחבר ללימודים, סיני-אמריקאי שחי בבוסטון. פגין עבר ללונדון, ופיתח שם את Honesty Box שזכתה ליותר מ-4 מיליון הורדות, ויש לה כ-200 אלף משתמשים ביום. גריס, כאמור, פיתח את המתנות השובבות, Naughty Gifts עבור חברת Going.com. האפליקציה זכתה ל-4.25 מיליון הורדות, ובחודש דצמבר לכ-50 אלף משתמשים יומיים (מספר נמוך לדברי גריס, הנובע מהחגים). אפליקציה אחרת, Nick Names, למתן שמות חיבה לחברים, זכתה ל-5.4 מיליון הורדות, ול-115-120 אלף משתמשים יומיים.



ההכנסות, כמובן, מתבססות על פרסום באפליקציה. גריס לא שש לדווח על הכנסותיו מהאפליקציות, אולם הוא מוכן להסביר את הנוסחה: אם עבור קליק משלם המפרסם 10 סנט, ויש לך אפליקציה שמייצרת 5,000 קליקים ביום - זה 500 דולר ביום. זאת, לדבריו, כאשר "5,000 קליקים זה לא כל כך הרבה, ויש גם רשתות שגובות עד דולר לקליק, ואפשר לבד בלי רשתות".



אחרי ההצלחה של Nick Names ו-Naughty Gifts התחיל העסק של גריס לצמוח. "התחלנו להעסיק עובדים ולנהל מערכות. כשמגיעים לרמות כאלה של משתמשים מתחילות בעיות של צמיחה. מה שפייסבוק עשו זה ליצור הזדמנות של גישה למיליונים, למפתחים חדשים. היום, לשחקנים הגדולים יש הרבה יותר כוח. אני, למשל, יכול לדחוף 100-200 אלף איש ביום נתון. פייסבוק לא רוצים שתשים פרסומת מסחרית, אבל אפשר לשים פרסומת לאפליקציה".



אז למפתח אפליקציה קטן עוד יש צ'אנס להצליח?



"בוודאי שכן, אבל עכשיו זה הרבה יותר קשה. גם פייסבוק לא היו מוכנים לצמיחה הזאת. השרתים שלהם קרסו. הגישה המתירנית של הזמנת המשתמשים הלכה ונמוגה. ככל שהמשתמשים התחילו להתלונן הם התחילו לשים מגבלות, ובשביל מפתח שרק התחיל זה קשה יותר לדחוף את האפליקציה".



להגיע גם לסלולרי



מבחינת פגין, תל אביבי לשעבר, Honesty Box אפילו לא קרובה למקסם את היכולות שלה. הוא מתכוון למנף את אפקט הכנות גם בסלולר באמצעות הודעות טקסט והאינטרנט הסלולרי. "אני מנסה למתג את זה כמשהו גדול יותר", הוא מספר. "אני עובד בזה פול טיים, כי אני רואה בזה הזדמנות להוציא את זה מפייסבוק וליצור מזה משהו ייחודי. אני בונה מזה עסק. כרגע יש לי מספיק כסף, ואם אני צריך יש לי גם משקיעים. מה שאין לי זה משרד. הכל וירטואלי".



רק כדי לסבר את האוזן, אפליקציה עברית מצליחה בשם IsraPoke, זכתה לכ-56 אלף התקנות, מספר שהפך את מפתחה, צביקה אבנרי מחברת טאגאדם, לגאה במיוחד. "נעשו 80 אלף זריקות קרמבואים, שזה כמעט חמישית מהרשת הישראלית. אני לא מכיר עוד אפליקציה כזאת", הוא אומר. לאבנרי אין עדיין נוסחה מנצחת לתרגום האפליקציות למזומנים. בהתחלה חשב ליצור אפליקציות ללקוחות, אבל נסוג לאחר שהבין כי "זה לא מסתדר לו באסטרטגיה העסקית". כרגע, הוא מנסה ליצור בסיס משתמשים רחב ככל האפשר, שבו ישתמש אחר כך כדי לדחוף אפליקציות אחרות. ל-IsraPoke, שאותה פיתח רן גולדשטיין, הוא מתייחס כהוכחת יכולת. החברה, לדבריו, מתמקדת כעת בפיתוח באנגלית. "נוצר מצב של טרגדיה", הוא אומר. "מתקשרים אליי כל הזמן ממשרדי פרסום וחברות היי-טק, רוצים שנפתח להם אפליקציות. אבל לפתח ללקוח זה לא משתלם, על אף שמדובר בסכומים גדולים. אנחנו רוצים לבנות עסק יציב שפונה למשתמשי קצה, ולא להיגרר לחברת שירותים".



פיתחתם אפליקציה קילרית? כך תעשו ממנה כסף



1. "Affiliate Marketing" (תוכניות שותפים). למשל, באפליקציית "ניקניימס" ניתנה אפשרות לבדל את שם החיבה באמצעות צבע או סגנון שונים. מי שרצה להשתמש באופציה זו, חויב לבצע פעילות כלשהי עם שותף כגון eBay.



2. מסחר אלקטרוני - בעוד רוב האפליקציות הן בחינם, ניתן לגבות עבור "אקסטרות" או שירותים מיוחדים. כך למשל באפליקציה "מתנות שובבות", עבור מתנות שובבות במיוחד נדרש המשתמש להציג כרטיס אשראי ונגבה ממנו דולר.



3. תוכן ייחודי לאפליקציה - במקרה של "ניקניימס", נאסף בידי המפתחים מאגר נתונים של 55 מיליון שמות חיבה. אחת הדרכים לנצל אותו הוא למכור דומיינים. יש למשל את הסיומת דוט.ניים, וכך ניתן למכור דומיין עם שם החיבה, ולהרוויח ממנו.



מבוסס על עצות של אדם גריס ודן פגין



10 האפליקציות הכי שוות בפייסבוק



* Groups מאפשרת לכם ליצור ולהצטרף לקבוצות עניין פתוחות או סגורות.



* Birthdays מארגנת עבורכם את תאריכי ימי ההולדת של חבריכם כך שלא תשכחו אותם.



* Live Messenger מייבאת את רשימת החברים שלכם מ-MSN ומאפשרת לנהל צ'אט, בדומה לתוכנה המקורית.



* Super wall מאפשרת להשאיר לחברים הודעות מולטימדיה כגון תמונות וסירטונים על "הקיר" שלהם במקום טקסט יבש.



* Likeness בוחנת את מידת ההתאמה והדימיון בין חברים לפי שאלות אישיות כמו דירוג הבילוי האולטימטיווי.



* Hot or not מאפשרת לכם להעלות תמונה שלכם לרשת ולדעת מה אחרים חושבים עליכם.



* Traveler IQ Challenge בוחנת את הידע שלכם בגאוגרפיה, מיקום מדינות, דגלים ואתרי תיירות חשובים בעולם.



* OKcupid מבחן אישיות, המתאים לכם את אופיו של הדייט המושלם על פי שאלון.



* IsraPoke מאפשרת לכם לעשות את הפעולות הכי ישראליות על משתמשים אחרים כמו לשנורר סיגריה, לנגב חומוס, או לומר לגברת "יש לך משהו עצוב בעיניים".



* Name Analyzer מפרקת את השם שלכם לאותיות, ומצמידה לכל אות תכונה.



פז וייסמן



מפתחים אפליקציה? שננו לפניכם את העצות הבאות



1. מדידות, סטטיסטיקות, מעקב - צריך למדוד הכל ולעקוב אחר הסטטיסטיקות: למי המשתמש שולח איזה הזמנות, באילו שעות, כמה אנשים חדשים מצטרפים, האם יותר גברים מנשים, וכו'. בפייסבוק יש המון מידע. צריך לנצל אותו כדי לדעת איך לשווק את האפליקציה.



2. הקצו תקציב שיווק - קשה מאוד להרים אפליקציה שתתפוס תוך שבוע, התחרות רבה מדי. יש להתייחס לאפליקציה כאל עסק, ולהבין איך השיווק הוירטואלי עובד.



3. לימדו מאחרים - כדאי להוריד את האפליקציות הגדולות באתר, ולנסות להבין באילו טקטיקות שיווק הן משתמשות.



4. שלבו את הווירטואליות בתוך האפליקציה - שהשימוש באפליקציה יהיה כרוך באופן בל-ינותק מהחברים. למשל, באפליקציה 'ניק ניימס' כאשר המשתמש נותן שם חיבה לחבר, זו למעשה הזמנה שלו לאפליקציה.



5. אין לכם מספיק טראפיק? אתם יכולים לרכוש אותו בכסף. במלים אחרות: אתם יכולים לפרסם את האפליקציה שלכם באפליקציות פופולאריות אחרות.



מבוסס על עצות של אדם גריס ודן פגין


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully