וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צו עיקול של 800 אלף שקל בגין הפרת הסכם שכירות הוטל על בי קונטקט; שווייה נחתך מאז ההנפקה בכ-70%

שרון שפורר

5.3.2008 / 7:16

החברה הודיעה כי היא פועלת לביטול הצו בהקדם



חברת העוסקת במתן שירותי ערך מוסף לשוק העסקי ובפיתוח ושיווק של תוכן סלולרי דיווחה אמש כי ב-28 בפברואר ניתן כנגדה צו עיקול בסך 772 אלף שקל. זאת לאחר שדיווחה בינואר כי הועבר אליה כתב תביעה נגדה ונגד חברת לילה בסכום של 2 מיליון שקל בגין הפרה של הסכם שכירות. החברה ציינה בדיווח כי היא פועלת להגשת בקשה לביטול הצו בהקדם האפשרי.



בי קונטקט, שגייסה לשרותיה את יעקב פרי המשמש כיו"ר בחברה, הינה אחת מההנפקות הגרועות של השנתיים האחרונות. החברה שהונפקה במאי 2006 על ידי חברת כלל חיתום לפי שווי של 31 מיליון שקל (אחרי הכסף), נסחרת היום בשווי של כ-8.5 מיליון שקל. זאת לאחר שמאז הנפקתה צברה הפסדים, החליפה את המנכ"ל ערן פפר והחזירה אותו בחזרה. באחרונה, אף הודיעה גם על הפסקת פעילות משותפת בהענקת שירותי ניהול ותוכן לחברת הטלויזיה השניה בגודלה בברזיל SBT.



בי קונטקט נשלטת על ידי ערן פפר, יצחק ישראל ועדי מעריב. הונה העצמי של החברה מסתכם ב-7.8 מיליון שקל. בשלושת הרבעונים הראשונים של השנה היא הפסידה 1.8 מיליון שקל למרות גידול במכירות. בסך הכל, הפסידה החברה ב-21 החודשים האחרונים כ-3 מיליון שקל ב-21 החודשים האחרונים. בקופתה של החברה נותרו 5 מיליון שקל.



אחד המשקיעים המוסדיים הגדולים בבי קונטקט הוא בית ההשקעות ילין לפידות שמחזיק ביותר מ-9% מהחברה בקופות ובקרנות שלו.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully