וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הקופה הקטנה של נתניהו: שילם מכיסו הפרטי לראש המטה, מנהלת הלשכה ויועצת התקשורת שפרשו באחרונה

TheMarker

10.3.2008 / 8:33

כך מדווח הבוקר "ידיעות אחרונות": התשלום הופסק בעקבות דרישתה של שרה נתניהו



בשבועות האחרונים פרשו מלשכתו של בנימין נתניהו שני יועצים בכירים: ראש המטה נפתלי בנט ומנהלת הלשכה איילת שקד. הפרישה לוותה בשמועות על כך שהגורם הוא סכסוך בינם לבין רעייתו של נתניהו, שרה.



"ידיעות אחרונות" מפרסם הבוקר ידיעה לפיה נתניהו נאלץ לשלם ליועצים אלו מכיסו הפרטי. זאת, כיוון שלא היו לו תקנים ליועצים אלו. לפי הידיעה, יועצת התקשורת - שאף היא פרשה כבר - אודליה כרמון, קיבלה מנתניהו משכורת מלאה מכיסו הפרטי במשך שנה. נפתלי בנט קיבל שכר צנוע של 2,000 שקל. בו בזמן, איילת שקד, שתיפקדה על תקן של עוזרת פרלמנטרית, קיבלה במשך תקופה מסויימת "השלמת הכנסה" מכיסו של נתניהו כפיצוי על השכר הנמוך שקיבלה.



ככל הנראה ההסדר עם שקד ובנט נמשך זמן קצר של מספר חודשים בלבד. לפי הפרסום הבוקר, כאשר גילתה שרה נתניהו את ההסדר היא דרשה להפסיקו ואף ביקשה משני יועציו של נתניהו להשיב למשפחה את הכסף שקיבלו.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully