וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

במריל לינץ' פסימיים לגבי הרבעון הרביעי של הבנקים: יציגו סיום עלוב לשנה מצויינת

טל לוי

11.3.2008 / 9:46

חיים ישראל מעניק המלצת נייטרלי לבנקים למעט דיסקונט



"סיום עלוב לשנה מצויינת". זו הכותרת שמעניק האנליסט חיים ישראל, מבנק ההשקעות מריל לינץ', לסקירת הבנקים שהוציא הבוקר. במריל מציבים המלצת "נייטרלי" בלבד על מגזר הבנקאות בישראל כאשר יוצא הדופן היחיד הוא בנק שזוכה להמשך המלצת "קנייה". בנק דיסקונט היה בחודשים האחרונים חביבם של בתי ההשקעות הזרים שציינו אותו לטובה על פני הבנקים האחרים. הסיבה לכך היא התאוששות הבנק לאחר שהופרט ונמכר למשפחת ברונפמן.



מתחילת 2008 איבדה מניית דיסקונט 8%. זאת, לעומת מניית שצנחה ב-26%, מניית שירדה ב-14% ו שאיבד כ-20%. מניית מציגה ביצועים דומים, שכן היא איבדה 7.5% מתחילת 2008.



חיים ישראל מסביר כי באופן אירוני, הרבעון הרביעי יהיה אמנם חלש במיוחד, אך הוא יסיים את שנת 2007 שהיתה אחת השנים הטובות במגזר הבנקאות מאז ומעולם.



ישראל מצפה לירידה של 48%-54% בצמיחה שיציגו הבנקים ברבעון הרביעי לעומת הרבעון המקביל ומצפה לירידה של 12%-18% ברווח שיציגו הבנקים.



הרחבה תובא מייד.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully