וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מנכ"ל ברוקר טוב - ניר שיין - הודיע שיעזוב את תפקידו בעוד כשבוע

עידו סולומון

11.3.2008 / 14:40

שיין ימונה לתפקיד בכיר בחברת כלל פיננסים בטוחה



מנכ"ל חברת הברוקרים ברוקר טוב שבבעלות עידו סמואל, הודיע הבוקר כי יעזוב את תפקידו בעוד כשבוע.



שיין ימונה לתפקיד בכיר בחברת כלל פיננסים בטוחה. במייל שהעביר לפני שעה קלה לספקים ושותפים עסקיים הודיע להם לאקונית על עזיבתו והפנה אותם לשלושת אנשי החברה שיחליפו אותו לעת עתה. בסיום הודה שיין על תקופה מהנה ופורייה.



בתוך כך הודיע סמואל כי כבר מינה מנכ"ל חדש שיכנס לתפקידו בימים הקרובים פרי טפיארו, שעבד עד כה כמנכ"ל המוצרים הפיננסים של החברה.

סמואל: "שיין הוא בחור מוכשר ואין ספק שכלל מרוויחים נכס מופלא. אשר אלינו, אנחנו חברה שצועדת קדימה כל הזמן, בקרוב תשמעו על שיתופי הפעולה המופלאים שלנו".



סמואל עלה לכותרות לאחרונה לאחר פרסום התחקיר בתוכנית שומר מסך של אמנון לוי בו נחשף כי בני זוג מהצפון שהפקידו בידו סכום של של 400 אלף שקל איבדו אותו בתוך כמה ימים. בהמשך פורסם גם סיפורו של המלונאי דוד פתאל, שאיבד אצל סמואל 2.5 מיליון שקל, וכן נחשפו שני מקרים נוספים של תביעות מן העבר בהן נאלץ סמואל להתפשר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully