וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלפא רומיאו חושפת: יוקרתית קטנה חדשה בשם מיטו

דניאל שמיל

15.3.2008 / 19:43

גרסה בעלת תיבת הילוכים ידנית צפויה להגיע לישראל עד סוף 2008



אלפא רומיאו פירסמה תמונות ופרטים ראשונים של מכונית קטנה חדשה מתוצרתה, שאמורה להביא את החברה להתמודדות מול מיני קופר וקטנות יוקרתיות עתידיות כמו אאודי A1.



המכונית קיבלה את השם מיטו (Mi.To), שילוב של ההברות הראשונות במילים מילאנו (מקום מושבה ההיסטורי של אלפא, בו תוכננה המכונית) וטורינו (בה תיוצר המכונית).



המיטו מבוססת על פיאט גרנדה-פונטו המוכרת, מימדיה מעט גדולים יותר משל מכוניות קטנות אחרות: אורכה 406 ס"מ (לעומת 370 ס"מ במיני קופר) ורוחבה 172 ס"מ (168 ס"מ במיני).



המראה החיצוני של המכונית עוצב בהשפעת אלפא 8C קומפיטציונה, מכונית הספורט של אלפא רומיאו. בתוך המכונית צפוי להימצא הידור וגימור המתאימים למכונית יוקרה, כפי שתמוצב המיטו.







המנועים במיטו יצוידו במגדש טורבו, והספקם ינוע בין 90 לבין 155 כ"ס. היבוא לישראל יתחיל לקראת סוף השנה - אך עם תיבת הילוכים ידנית, תצורה מעודפת על חובבי הנהיגה הספורטיווית, אך פופולרית פחות בישראל.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully