וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גוגל העולמית בחרה בחברה הישראלית אקס ליבריס להטמיע ממשק תכנות חדש בפתרונות התוכנה שלה לספריות

פז וייסמן

16.3.2008 / 14:39

ההטמעה תאפשר להציע ממשק בעל תאימות ותקנים פתוחים



אקס ליבריס (Ex Libris) הישראלית, הודיעה היום על שיתוף פעולה עם חברת . שיתוף הפעולה נועד להטמיע ממשק תכנות (API) לחשיפת מידע עשיר אודות ספרים - "About this book" בפתרונותיה של גוגל.



הממשק, הנתמך על-ידי שירותי חיפוש הספרים של גוגל (Google Book Search), חושף מידע כגון טקסט מלא של ספר, איור הכריכה ותצוגה מיוחדת ב-Google Maps, אשר מציין על גבי מפת העולם אתרים המתוארים בספר.



אקס ליבריס הוקמה בשנת 1986 בידי עזריאל מורג בשיתוף פעולה עם האוניברסיטה העברית. החברה פעילה ב-74 מדינות ברחבי העולם, ומשרתת למעלה מ-4,400 לקוחות.



אקס ליבריס מספקת פתרונות אוטומטיים לספריות אקדמיות, כמו כלים למיון וקיטלוג מידע אלקטרוני ומידע מודפס. לפי מכון המחקר IVC-ONLINE, החברה מעסיקה כיום 410 עובדים.



ממשק התכנות יוטמע בתוכנות פרי פיתוחה של אקס ליבריס: בפרימו (Primo), שמציגה ממשק משתמש אחיד לגילוי וחיפוש כל משאבי הספריה, ללא קשר לסוג הפורמט ומיקומו, באס.אף.אקס (SFX), באלף (Aleph) ובוויאג'ר (Voyager).



הטמעה זו תאפשר לספריות ברחבי העולם להציע למשתמשים ממשק משתמש עשיר תוך תאימות ותקנים פתוחים.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully