DSSI (סימול DSSI) דיווחה היום כי די.אס.איי (DSI), החברה הבת שלה, זכתה במכרז לפיתוח תוכנה עבור מערכות קשרי נתונים, המהוות חלק ממערכות מודיעין מוטסות, בהיקף של 750 אלף דולר. מהחברה לא נמסר מיהו הלקוח האמור, אולם ציינו כי הלקוח הינו קבלן תעשיות בטחוניות שמספק את המערכות הללו תחת חוזה, לצבאה של מדינה זרה.
ג'ורג' מורגנסטרן, נשיא ויו"ר DSSI, מסר כי חוזה זה הינו חלק ממאמצה המתמשך של די. אס.איי להרחיב את פעילותה בשוק האבטחה. בחברה ממשיכים להתמקד בהזדמנויות בטחוניות חדשות, במטרה להרחיב את פעילותם באזור ואת יחסיהם עם לקוחות פוטנציאליים אחרים.
חברת די.אס.איי הוקמה בשנת 1985 והינה חברת בת של DSSI. החברה עוסקת באספקת פתרונות מערכת חומרה ותוכנה, ומעסיקה כ?200 עובדים בתחומי הפיתוח, הייעוץ, האינטגרציה ותמיכה.
מניית DSSI יורדת כעת ב-3.4% למחיר של 6.8 דולרים, המשקף לה שווי שוק של כ-47 מיליון דולר.
חברה בת של DSSI זכתה במכרז לפיתוח תוכנה במגזר הבטחוני בהיקף של 750 אלף דולר
דודי שני-גבאי
15.10.2001 / 20:28