וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ענקיות הקמעונות בהנחה בארה"ב וול מארט ו-JTX רשמו עלייה ברווחי הרבעון הראשון

TheMarker

14.5.2008 / 9:44

"ניו יורק טיימס": הרשתות המוכרות במחיר מלא - בירידה



ענקיות הקמעונות בהנחה מארה"ב וול-מארט ו-TJX הודיעו אתמול כי רשמו עלייה בהכנסות וברווחים ברבעון הראשון של השנה לעומת הרבעון המקביל אשתקד. וול מארט דיווח כי הרווח הנקי גדל ב-7%. רווחי TJX צמחו ב-20%.



הצמצום בהוצאה הפרטית בארה"ב פגע ברשתות המוכרות את מרכולתן במחיר מלא, כמו מייסי'ס, נורדסטורם, ג'יי.סי. פני וקוהל'ס, הצפויות לדווח השבוע על ירידות חדות ברווחי הרבעון הראשון בשיעור ממוצע של 50%, לפי תחזיות אנליסטים.



כלכלנים מציינים כי ציבור הצרכנים האמריקאי שומר על כספו לנוכח ההאטה הכלכלית, ונמנע מלשלם מחיר מלא עבור רכישת מוצרים. הירידה במכירות תגרום בסופו של דבר להצטברות סחורה, וחנויות ייאלצו להוריד מחירים.



ההוזלות בחודשי האביב הנוכחי גדולות ב-5% לעומת העונה המקבילה בשנה הקודמת, ואפילו חנויות יוקרה מורידות מחירים. מחר מציע הכלבו סאקס בשדרה החמישית במנהטן הוזלות בסכומים של 25-1,000 דולר. רלף לורן עורך מכירת חיסול בהנחה של 20%.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully