וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בנק הפועלים קונה חברת השקעות נוברס יועצים ב-34 מיליון דולר

שרון שפורר

1.6.2008 / 8:58

נוברס יועצים הוקמה על ידי יוצאי HSBC



בנק הפועלים ירכוש את השליטה בחברת השקעות בשם נוברס יועצים ב-34 מיליון דולר. על פי הודעת בנק הפועלים, נוברס פועלת בארה"ב, ארגנטינה ושוויץ.



החברה הוקמה ב-2001 על ידי דב שליין, אליאס סאל וסטיבן סאלי. שליין, סאל וסאלי היו קודם לכן מנהלים בכירים ב-Republic National Bank of New York. שליין היה יו"ר הדירקטוריון ומנכ"ל Republic ו-Republic New York Corporation וכן היה ממקימי הסניף הישראלי של קבוצת HSBC. סאל היה נשיא Republic ו-Republic New York Corporation, סמנכ"ל בכיר ב-HSBC USA וכן מנכ"ל Private Banking Americas HSBC.



סאלי היה נשיא Republic New York Corporation, סגן יו"ר הדירקטוריון ב- Republic וסמנכ"ל ב-HSBC USA.



בנק הפועלים מנוהל על ידי המנכ"ל צביקה זיו והיו"ר דני דנקנר. הבנק דיווח בשבוע שעבר על הפסד רבעוני ענק של 1.6 מיליארד שקל, לאחר שמכר את תיק האג"ח מגובה המשכנתאות שלו בהפסד. אנליסטים העריכו כי בעקבות מכירת התיק תוכל הנהלת הבנק כעת להנות משאבים ניהוליים לטובת אסטרטגיית ההתרחבות בחול שהוא נוקט בה כבר מספר שנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully