וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וול סטריט: החוזים מצביעים על ירידות של 0.5% בפתיחה; קומטאצ' תיסחר על רקע עסקת OEM חדשה

שמואל שוסטר

2.6.2008 / 15:55

אינקרדימייל מאבדת 4.4% לפני הפתיחה בעקבות דו"חותיה



נתונים מדאיגים בנוגע למצב הכלכלה בארה"ב מעיבים על הירידה במחיר הנפט ועשויים לשלוח את וול סטריט לירידות שערים בפתיחת יום המסחר הראשון של השבוע. החוזים העתידיים מצביעים על ירידות שערים של עד 0.5% עם פתיחת המסחר.



ביום שישי ננעל המסחר במגמה מעורבת. נאסד"ק עלה ב-0.6% לרמה של 2,522 נקודות וסיכם עלייה שבועית של 4.5%. דאו ג'ונס איבד 0.1% לרמה של 12,638 נקודות וירד ב-1.4% במהלך השבוע. מדד S&P 500 התחזק ב-0.1% לרמה של 1,400 נקודות והוסיף 1.5% מיום שישי שעבר.



» דיון חם על המתרחש בוול סטריט - עכשיו ב-TheMarker Cafe



בזירת המקרו: כחצי שעה לאחר פתיחת המסחר צפויים להתפרסם נתוני מדד התעשיינים בארה"ב (ISM) שעוקב אחרי הזמנות חדשות ומלאי עסקי אצל יותר מ-300 יצרנים מובילים ברחבי ארה"ב. אנליסטים בוול סטריט מאמינים כי הנתונים צפויים להצביע על המשך הירידה במדד לחודש מאי, לרמה של 48 נקודות מרמה של 48.6 נקודות בחודש אפריל.



הנפט ממשיך לאבד ממחירו ונסחר כעת בירידה של 1.33 דולר במחיר של 126.02 דולר לחבית, לאחר שנסחר במחיר של 135 דולר לחבית במהלך השבוע שעבר.



יצרנית התרופות האמריקאית , מתחרתה של טבע הישראלית, תיסחר על רקע החלטת בית משפט לערעורים בניו ג'רזי המבטלת פסק דין המורה ליצרנית התרופות האמריקאית לשלם פיצויים בסך 26 מיליון דולר, לאלמנתו של משתמש ויוקס - משכך הכאבים מתוצרת מרק האמריקאית שהורד מהמדפים ב-2004, מחשש שהוא מגביר את הסיכויים ללקות בשבץ או התקף לב.



מנייתה של יצרנית השבבים תיסחר על רקע זינוק של 23.3% עם סיום המסחר ביום שישי, לאחר שעקפה את תחזיות האנליסטים. החברה שתיכננה את השבבים במכשיר האייפון של אפל, רשמה זינוק של 380% הכנסות הרבעון הראשון, שהסתכמו ב-150.4 מיליון דולר.



חברת התוכנה , המתמחה בפתרונות תוכנה לסינון דואר זבל, צפויה להיסחר על רקע הסכם OEM (שיווק תחת מותג) חדש שחתמה עם חברת 3COM. החברה האמריקאית תטמיע את טכנולוגיית האנטי ספאם של קומטאץ', GlobalView Mail, בפלטפורמת האבטחה של מוצרי החברה, כמסנן דואר הזבל שלה.



יצרנית השבבים , שהודיעה בשבוע שעבר על פיטוריהם של 150 עובדים ? כ-11% מכוח העבודה של החברה צפויה להיסחר על רקע הודעת יו"ר החברה, דב מורן על שילובו של שבב מתוצרת החברה במכשיר הסלולר החדש מודו, שמפתחת חברת הסטארט אפ החדשה של דב מורן עצמו.



יצרנית תוכנת הדואר האלקטרוני הבידורי , תיסחר על רקע דו"חותיה לרבעון הראשון של 2008. למרות גידול של 8% בהכנסות, שהסתכמו ב-4.8 מיליון דולר עברה החברה להפסד נקי של 700 אלף דולר. בעקבות פרסום הדו"חות מאבדת מניית החברה 4.4% במסחר שלפני הפתיחה.



יצרנית התרופות דיווחה כי השלימה ביום שישי גיוס של 200 מיליון דולר בהנפקה של שתי סדרות של אג"ח מבוכרות למשקיעים מוסדיים אמריקאיים שכללו בין היתר את חברות הביטוח ING ,AIG, פרודנשל, Massachusetts Mutual ,Aviva והרטפורד פייר.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully