מעצרו של בועז יונה הוארך ב-14 ימים נוספים והותר לו להיפגש עם ילדיו במשרדי יאח"ה, יחידת המשטרה החוקרת את יונה, בנוכחות שוטר. בכך אימצה השופטת רחל גרינברג מבית משפט השלום בתל אביב, את הסכמות המשטרה ובא כוחו של יונה.
עו"ד יאיר גולן, המייצג את יונה, ציין כי לא התנגד להארכת המעצר מתוך הנחה שבשבועיים הקרובים החקירה תמוצה, ולא תהיינה הארכות מעצר נוספות. כן ביקש גולן כי יתאפשר ליונה להיפגש עם ילדיו. במהלך הדיון הקצר אמרה נציגת המשטרה כי יונה נחקר באופן רציף כמעט מדי יום, והמשטרה שומרת על זכותה לבקש הארכת מעצר נוספת במידה ותידרש.
לדבריה, כתב האישום מתגבש, ובהתאם לסיכום עם פרקליטות המדינה כתב האישום יוגש בתום תקופת המעצר. נציגת הרשות לניירות ערך - עו"ד ציפי גז - ציינה כי חקירתו של יונה ברשות לניירות ערך כמעט הסתיימה למעט השלמות בודדות. יונה עצמו פנה לשופטת בבקשה כי תינתן לו האפשרות לראות את בתו המשרתת בצבא, אותה לדבריו לא ראה חצי שנה.
יונה נראה מאושש ומדי פעם חייך מספסל הנאשמים לארבעת קרובי משפחתו המורחבת שנכחו באולם וסירבו להזדהות. מדי פעם ניסה יונה לתקשר עמם במהלך הדיון, ופרט לבקשתו לראות את בתו, לא התעניין בנעשה בהליך המשפטי שהתנהל בעניינו. לפני שיצא מהאולם מלווה בשוטרים אמר יונה לאחת מקורבות משפחתו "ביום חמישי הקנטינה פתוחה. תביאי לי משחת שיניים ומים מינרליים".
מעצרו של בועז יונה הוארך ב-14 ימים נוספים והותר לו להיפגש עם ילדיו במשרדי יאח"ה
הילה רז
1.7.2008 / 15:45