הפרסומת הזוכה ב-"1 בחודש" לחודש מאי היא "תפוצ'יפס שמן זית - גולני-צנחנים" של פרסום שלמור אבנון עמיחי Y&R. זאת לפי הניתוח של מכון המחקר "מותגים" על פי משאל שעורך אתר OTOT בין חברי איגוד השיווק הישראלי.
הפרסומת זכתה ב-42 נקודות - 15% עבור תרומה למותג ו-12% עבור קריאטיוויות. במקום השני זכתה "לאומי - 30+ - אהבה במכבסה", של פרסום מקאן אריקסון, עם 39 נקודות - 12% עבור תרומה למותג ו-15% עבור קריאטיוויות.
"דואר ישראל - מט"ח ללא עמלות - אלי פיניש", של פרסום גליקמן נטלר סמסונוב הגיעה למקום השלישי, עם 36 נקודות - 8% עבור תרומה למותג ו-20% עבור קריאטיוויות.
ועדת ה-"1 בחודש" של איגוד השיווק הישראלי, הכוללת מפרסמים, יועצי שיווק, אנשי מחקר, אנשי פרסום וקריאטיב מקבלת לידיה את כל הפרסומות ששודרו באותו חודש, ובוחרת את 10 הפרסומות הטובות ביותר. 10 הפרסומות מועברות לחברי איגוד השיווק הישראלי הבוחרים פרסומת אחת בכל אחד משני הפרמטרים: קריאטיוויות ותרומה למותג.
הפרסומת הזוכה ב-"1 בחודש" מאי: "תפוצ'יפס שמן זית"; זכתה ב-15% עבור תרומה למותג
שמרית סלע
2.7.2008 / 11:17