וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חדשנות ברבוע כתום: בסקר שנערך בקרב מנהלים בכירים נקבע כי אורנג' נתפשת כחברה החדשנית ביותר

TheMarker

9.7.2008 / 9:17

גוגל הגיעה רק למקום החמישי, וקוקה קולה הודחה לחלוטין מהרשימה

פרטנר מצליחה לשמור על ההובלה בזכות חוזק המותג שלה, בעיקר בקרב מנכ"לים. מתחרותיה, סלקום ופלאפון, נמצאות הרחק מאחור - רק 3% מהנשאלים אמרו כי סלקום היא חברה חדשנית ופלאפון, שבשנה שעברה רק 2% מהנשאלים הזכירו אותה, לא הוזכרה השנה כלל. עם זאת, התחום הבולט ביותר, לפי הסקר, הוא הסלולר הכולל יצרנים, מפעילים סלולריים ומכשירים - 40% מהמנהלים ציינו חברות המשתייכות לתחום - פרטנר עם 26%, אפל עם 5% בזכות האייפון, סלקום עם 3%, מודו עם 4% ויורוקום עם 1%.



טבע, שבשנה שעברה רק 13% מהנשאלים אמרו כי היא החברה החדשנית ביותר, הגיעה השנה למקום השני עם 22%.



חברות מוצרי הצריכה נדחקו השנה למטה ואף החוצה - שטראוס, ש-10% מהנשאלים בחברו בה כחברה החדשנית ביותר ב-2007, צוינה השנה רק על ידי 4% מהנשאלים. קוקה קולה, שהוזכרה על ידי 5% מהנשאלים ב-2007, לא הוזכרה כלל. רק אחוז אחד מהנשאלים ציין את אסם כחברה החדשנית ביותר.



מי שנכנסה בתנופה לרשימת החברות הנתפשות חדשניות בקרב המנהלים בישראל היא אפל, שאותה ציינו 5% מהנשאלים. ככל הנראה תרמו לכך המעבר של פעילות אפל לאיידיגיטל, שגרר הרבה מאוד יחסי ציבור בשנה האחרונה, והעובדה שאייפון נהפך למעין סמל סטטוס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully