וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חוסר רגישות? עשרות סטודנטים מהטכניון השתכשכו בבריכה במהלך הלוויית אודי גולדווסר, סטודנט במוסד

גיא גרימלנד

17.7.2008 / 20:29

האירוע התרחש ביום הסטודנט; גולדווסר למד בטכניון; אלמנתו קרנית סיימה לפני כחודש תואר שני במוסד



חוסר רגישות או ניסיון להמשיך בשגרה? ערוץ 2 מדווח הערב כי במהלך הלוויתו של של אודי גולדווסר עשרות סטודנטים השתכשכו בבריכה ונהנינו מיום כיף במסגרת יום הסטודנט של הטכניון. גולדווסר למד בטכניון וסיים תואר ראשון בהנדסה אזרחית. החטיפה תפסה אותו במהלך לימודי תואר שני באווירונאוטיקה וחלל. קרנית גולדווסר סיימה לפני כחודש תואר שני בהנדסה אזרחית גם כן מהטכניון.

אודי גולדווסר נטמן היום ב-10:00 בבית העלמין הצבאי בנהריה ואילו הלוויתו של אלדד רגב נערכה ב-14:00 בבית העלמין הצבאי בחיפה. אלפים השתתפו בהלוויות.

יניר כהן, דובר אגודת הסטודנטים בטכניון, מסר בתגובה: "פסטיבל הסטודנט בטכניון תוכנן כבר לפני מספר חודשים ולא יכולנו לבטל אותו בשל מניעים לוגיסטיים, טכניים וכלכליים. אגודת הסטודנטים מביעה צער עמוק והורדנו פרופיל בפסטיבל".



עשרות סטודנטים השתכתכו בבריכה לפי צילומי ערוץ 2, כיצד בדיוק הורדתם פרופיל?



"נקטנו במספר צעדים. כל חברי ההפקה ענדו סרטים שחורים, לא היו זיקוקים אמש וגם האמנים שהגיעו להופיע הקדישו שירים לזכרם של אודי ואלדד. גם יו"ר אגודת הסטודנטים של הטכניון נאם בעניין".


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully