וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

איזי בורוביץ' הודיע על סיום כהונותו כיו"ר אל על

זוהר בלומנקרנץ

2.10.2008 / 23:27

בכך הוכרע למעשה המאבק לטובת אחיו התאום דדי בורוביץ', אשר התנגד להמשך כהונתו.כ יו"ר מועצת מנהלים זמני יתמנה אמנון ליפקין

יו"ר מועצת המנהלים של אל על, ישראל (איזי) בורוביץ', הודיע היום (ה') על סיום כהונותו כיו"ר אל על החל מה-30 בנובמבר השנה; בורוביץ' ימשיך לכהן כחבר במועצת המנהלים. בכך הוכרע למעשה המאבק לטובת אחיו היאום דדי בורוביץ', אשר התנגד להמשך כהונתו, זאת לאחר שעסקת המכירה של חלקו של איזי בורוביץ' בקבוצת כנפיים לאחיו דדי בורוביץ', נכשלה.

בין המועמדים להחליף את איזי בורוביץ', עלו שמותיהם של עמיקם כהן, מנכ"ל פרטנר לשעבר ויו"ר קבוצת כפניים, עו"ד יהודה (יודי) לוי, מבעלי משרד עורכי הדין גולדפרב לוי רן. לוי מחזיק במניות אל על דרך כנפיים לאחר שרכש בעבר מניות של כור בכנפיים יחד עם תמי מוזס-בורוביץ - אשתו של דדי בורוביץ.

הסתלקותו של איזי בורוביץ מתפקיד היו"ר סוללת הדרך להשארותו האפשרית של מנכ"ל אל על, חיים רומנו בתפקיד, זאת לאחר שרומנו שקל להתפטר אם איזי בורוביץ ימשיך בתפקידו כיו"ר. כיו"ר מועצת מנהלים זמני של אל על, יתמנה חבר הדירקטוריון אמנון ליפקין שחק.

  • עוד באותו נושא:
  • אל על

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully